AD

Μάικλ Μόσλεϊ | Εξακολουθεί να αγνοείται για ένα εικοσιτετράωρο ο διάσημος βρετανός παρουσιαστής

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.

 

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στο Πέδι, όπου φέρεται να εμφανίστηκε τελευταία φορά. Η ΕΡΤ, μάλιστα, αποκαλύπτει και μάρτυρα που φέρεται να τον είδε τελευταία φορά, πριν την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κρατική τηλεόραση η μάρτυρας, ο Μόσλεϊ συνομιλούσε με έναν ηλικιωμένο δίπλα από κάδους σκουπιδιών, ενώ υπήρχε άλλο ένα άτομο μαζί τους.

«Στις 14:20 φεύγω από το σπίτι μου να πάω στα δωμάτια και τον βλέπω δίπλα σε κάδους σκουπιδιών να μιλάει με κάποιον, κάπως ηλικιωμένο» περιέγραψε αρχικά. «Ο άλλος που ήταν δίπλα του φορούσε ένα καρό πουκαμισάκι πολύ λεπτό», συνέχισε.

Μάλιστα, η γυναίκα, μιλώντας στο ΕΡΤNews, διευκρίνισε ότι πρώτα τον είδε και αφού ξεκίνησε η αναζήτησή του και δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του αντιλήφθηκε ότι τον είχε δει.

Στην έρευνα για τον εντοπισμό του γνωστού δημοσιογράφου συμμετέχουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού και με τη βοήθεια drone, σαρώνουν την περιοχή αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του άνδρα. Την κατάσταση δυσκολεύει το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο καθώς τόσο αυτός όσο και η σύζυγό του τα είχαν αφήσει στο σπίτι που διέμεναν. Το απόγευμα της Πέμπτης στη Σύμη έφτασε και ελικόπτερο για την ενίσχυση των ερευνών.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Μόσλεϊ ενημέρωσε την παρέα του (τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι) πως θα ξεκινούσε από την παραλία του Αγίου Νικολάου προκειμένου να γυρίσει στο σπίτι που διέμενε στον Γυαλό, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ. Λίγες ώρες αργότερα, η σύζυγός του κινητοποίησε τις Αρχές. Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή στη Βρετανία και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας έκαναν την είδηση γνωστή μέσα από έκτακτες ενημερώσεις.

Ποιος είναι ο Mάικλ Μόσλεϊ

Ο 67χρονος Βρετανός δημοσιογράφοςΜάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες το απόγευμα στη Σύμη, είναι διάσημος στην πατρίδα του ως «τηλεοπτικός γιατρός». Ο Μόσλεϊ σπούδασε Ιατρική σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, έχει εξασκήσει το ιατρικό επάγγελμα, ωστόσο τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να τα συνδυάσει και τα δύο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >