AD

Νέα στοιχεία για τον παρουσιαστή του BBC που αγνοείται -Είχε πάθει παροδική αμνησία το 2019 στην Κορνουάλη

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του γιατρού και παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στη Σύμη όπου βρισκόταν για διακοπές με τη σύζυγό του.

 

O 67χρονος δρ Μόσλεϊ αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης 5/6, όταν αποφάσισε να επιστρέψει μόνος περπατώντας στο κατάλυμά του από την παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι.

Ξαφνικά είπε ότι θα φύγει και θα περπατήσει και έκτοτε είναι άφαντος. Οικείοι του αναφέρουν ότι δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και γενικά δεν είχε κάτι που να τον απασχολεί. Όταν εξαφανίστηκε, δεν είχε κινητό στην κατοχή του. Αμέσως σήμανε συναγερμό η σύζυγός του, επίσης γιατρός, δρ Κλερ Μπέιλι, ενώ στο νησί έχουν φτάσει και τα παιδιά του, τα οποία συμμετέχουν στις έρευνες στην ξηρά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του στη θάλασσα, λόγω φόβου πτώσης του σε αυτή μέσα από επικίνδυνο μονοπάτι, έχουν σταματήσει έπειτα από τις φωτογραφίες που ήρθαν χθες στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας.

Οι φωτογραφίες φέρονται να δείχνουν τον παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, με ομπρέλα στο χέρι, να περπατά σε περιοχή του χωριού Πέδι της Σύμης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι φωτογραφίες έχουν καταγραφεί αφότου ο Μόσλεϊ έφυγε από την παραλία και πήγε περπατώντας προς το Πέδι, γεγονός που φαίνεται να απομακρύνει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής να έπεσε στη θάλασσα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >