AD

Αργοπεθαίνει για λίγα κλικ | Ο YouTuber που πήγε από 70 στα 160 κιλά τρώγοντας στη κάμερα τεράστιες ποσότητες junk food

Ένας YouΤuber, ο Nikocado Avocado, καταναλώνει τεράστιες ποσότητες junk food, προκειμένου να συγκεντρώσει όσα περισσότερα likes γίνεται και από 70 κιλά, έχει φτάσει στα 160.

Ειδικότερα, ένα 24χρονο αγόρι από την Ουκρανία, που υιοθετήθηκε από Αμερικάνους, ζύγιζε περίπου στα 70 κιλά, όταν ξεκινάει το 2016 να αναρτά στο YouTube βίντεο, καταγράφοντας τον εαυτό του να τρώει μεγάλες ποσότητες fast food.

Σήμερα, θεωρείται ο «βασιλιάς του Mukbang» ή αλλιώς του σόου φαγητού, στο οποίο ο οικοδεσπότης μιας διαδικτυακής εκπομπής τρώει και παράλληλα αλληλεπιδρά με το κοινό.

Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Νίκολας Πέρι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ζυγίζει πάνω από 160 κιλά και η υπόθεσή του έχει προβληματίσει αρκετά όσον αφορά τον αντίκτυπο των media στην ψυχική υγεία.

EATING THE WORLD'S SPICIEST BLUE HEAT TAKIS FIRE NOODLES • Mukbang & Recipe

Εκτός από την υπερκατανάλωση φαγητού, ο παχύσαρκος Nikocado, καταγράφει τον εαυτό του να έχει δραματικά ξεσπάσματα σε έκρυθμη κατάσταση, να φωνάζει και να κλαίει, ενώ δεν κρύβει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, λόγω του τρόπου ζωής που έχει υιοθετήσει, αλλά οι φαν του δεν λιγοστεύουν.Παχύσαρκος YouTuber

Ο YouΤuber έχει πολλά εκατομμύρια πιστών ακολούθων

Περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει εγγραφή στο κανάλι του Avocado, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί αρκετά προφίλ στο Instagram από φαν του, που μετρούν δεκάδες χιλιάδες ακολούθους.

Όσον αφορά το TikTok, έχει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό με 3,2 εκατομμύρια ακολούθους.

 

Στο κανάλι του, φιλοξενεί ακόμη την Candy, που φέρει το παρατσούκλι Hungry Fat Ch..k, η οποία είχε ξεκινήσει το mukbanging από πολύ πιο νωρίς, χωρίς όμως να έχει την κατακόρυφη επιτυχία του Avocado.

Η εικόνα με τους δυο τους να τρώνε ακατάπαυστα, γίνεται συχνά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολλά τα σχόλια που εκφράζουν ανησυχία για την κατάληξή τους.

Big Fat White Alfredo & Fried Chicken with Hungry Fat Chick • MUKBANG

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >