AD

Πειραιάς | Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Κούρδων

Η ένοπλη συμπλοκή έγινε μεταξύ Κούρδων μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ακτή Μουτσοπούλου

 

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που συνέβη πριν από λίγο στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένοπλη συμπλοκή αλλοδαπών, πιθανότατα Κούρδων, με συνέπεια ένας εξ αυτών να χάσει τη ζωή του, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο Τζάνειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα προσπάθησαν να μπουν στο σούπερ μάρκετ για να σωθούν από τον δράστη που τους κυνήγησε και τους πυροβόλησε.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβε ένα άτομο που οπλοφορούσε και είναι πιθανότατα ο δράστης. Πιστόλι κρατούσε και ο τραυματίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ακόμη μια προσαγωγή ενός Τούρκου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Mέριλ Στριπ | Η αληθινή ελευθερία έρχεται όταν δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κανέναν

Η συγκλονιστική ηθοποιός με τις χαμαιλεοντικές ικανότητες, η οποία ξέρει πολύ καλά ότι η υψηλή τέχνη μπορεί να εκφράζεται με χαμηλούς τόνους, γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1949.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kevin Spacey | Ποια θα είναι η τύχη της έπαυλής του, των $5.65 εκ. στη Βαλτιμόρη ;

H δημοπρασία για το σπίτι του διάσημου ηθοποιού του Hollywood -τού οποίου η καριέρα σημαδεύτηκε από σοβαρές κατηγορίες και σκάνδαλα- και ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Ιουνίου, αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου 2024. 

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πλειστηριάονται η μεζονέτα και τα γραφεία του   Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε λίγο πριν τις 12:20 το μεσημέρι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >