AD

Supercar έγινε παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό

Πρόκειται για Koenigsegg, σύμφωνα με πληροφορίες, κόστους 1,5 εκατ. ευρώ – Ήταν μεταξύ των supercars που βρέθηκαν στο Ζάππειο για το «6to6 Motor Europe Tour» – Ισπανός, που ζει στα Εμιράτα, ο ιδιοκτήτης

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα supercar μάρκας Koenigsegg τυλίχτηκε στος φλόγες, άγνωστο πώς, και έγινε παρανάλωμα του πυρός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πηγές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα και είναι καλά στην υγεία τους. Ο ιδιοκτήτης του supercar είναι Ισπανός και ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, ρεύμα προς Ελευσίνα (2)

Εικόνα της κίνησης τώρα 

supercar-kinisis
supercar-attiki
ix

 

attiki_odos_fwtia___2_
attiki_odos_fwtia___1_
attiki_odos_fwtia__2_
attiki_odos_fwtia__1_
attiki_odos_

Υπενθυμίζεται ότι με εντυπωσιακά supercars γέμισε η Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνιάζοντας κατοίκους και τουρίστες. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν ένα από αυτά που μετείχαν στην εκδήλωση στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour». Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν στην Αθήνα από την Ισπανία. Αφού συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, πάτησαν γκάζι και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού, ενώ σήμερα ταξιδεύουν για Μέτσοβο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Mέριλ Στριπ | Η αληθινή ελευθερία έρχεται όταν δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κανέναν

Η συγκλονιστική ηθοποιός με τις χαμαιλεοντικές ικανότητες, η οποία ξέρει πολύ καλά ότι η υψηλή τέχνη μπορεί να εκφράζεται με χαμηλούς τόνους, γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1949.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kevin Spacey | Ποια θα είναι η τύχη της έπαυλής του, των $5.65 εκ. στη Βαλτιμόρη ;

H δημοπρασία για το σπίτι του διάσημου ηθοποιού του Hollywood -τού οποίου η καριέρα σημαδεύτηκε από σοβαρές κατηγορίες και σκάνδαλα- και ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Ιουνίου, αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου 2024. 

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πλειστηριάονται η μεζονέτα και τα γραφεία του   Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε λίγο πριν τις 12:20 το μεσημέρι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >