AD

Κέιτ Μίντλετον | Πώς τα τρία της παιδιά τη στήριξαν χθες στην πρώτη της εμφάνιση

Την πρώτη της δημόσια επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, έκανε χθες η Κέιτ Μίντλετον μαζί με την οικογένειά της, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της.

Η τελευταία φορά που είδαμε την ίδια με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι, ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς παρακολούθησαν τη λειτουργία στο Sandringham μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, όπως επιτάσσει η παράδοση. Τώρα, η πενταμελής οικογένεια εμφανίστηκε ξανά μαζί, στις εκδηλώσεις για το Trooping the Colour.

Στην επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν κομψή όπως πάντα. Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ασπρόμαυρο φιόγκο της Jenny Packham -μια παλιά αγαπημένη της πριγκίπισσας της Ουαλίας- και ένα καπέλο Philip Treacy. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φόρεσε το αντίστροφο της χρωματικής παλέτας της μητέρας της, ένα ναυτικό φόρεμα με λευκό φιόγκο.

Η Κέιτ και η Σάρλοτ είχαν πάντα στενό δεσμό, αλλά, όπως δήλωσε στην εφημερίδα The Sun η ειδική στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς, η «προστατευτική» γλώσσα του σώματος της Σάρλοτ έδειξε ότι, εν μέσω της μάχης της Κέιτ για τον καρκίνο, η μοναχοκόρη της βγαίνει μπροστά για να την υποστηρίξει – και ήταν η «wing-woman» (σσ: Μια γυναίκα που βοηθάει, καθοδηγεί ή υποστηρίζει μια άλλη) στη σημερινή εκδήλωση, υποστήριξε η Τζέιμς.

«Η Σάρλοτ φαίνεται να ενεργεί ως η wing-woman της Κέιτ εδώ, κάτι που είναι τόσο γλυκό», δήλωσε η Τζέιμς. «Υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις ότι η Σάρλοτ είναι το παιδί που προστατεύει και υποστηρίζει πρωτίστως την Κέιτ σε αυτή την εκδήλωση. Καθισμένη απέναντι από τη μητέρα της, έκανε το είδος των τελετουργιών της γλώσσας του σώματος που θα έκανε κανονικά η Κέιτ, χαμογελώντας πάνω από τον ώμο της στο πλήθος και χαιρετώντας με ενθουσιασμό. Όπως και της Κέιτ, το χαμόγελό της ήταν σχεδόν συνεχές».

Αφού ανέβηκαν στην άμαξα, «τα τρία παιδιά βγήκαν πρώτα για να σχηματίσουν μια γλυκιά και πολύ συγκινητική σειρά απέναντι από τη μητέρα τους, σχεδόν για να την χαιρετήσουν καθώς αποβιβαζόταν με έναν αέρα προσοχής», γράφει η Sun.

Οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούι στράφηκαν για να προχωρήσουν στο εσωτερικό του παλατιού του Μπάκιγχαμ, «αλλά η Σάρλοτ έκανε συγκινητικά το είδος της στρατιωτικής στροφής που θα έβλεπες στο πεδίο της παρέλασης και έμοιαζε για όλο τον κόσμο σαν να ήταν η προσωπική τιμητική φρουρά της Κέιτ», σημείωσε η Τζέιμς.

Στη συνέχεια, καθώς η Κέιτ και τα τρία παιδιά της συγκεντρώθηκαν στο παράθυρο του παλατιού του Μπάκιγχαμ, η Τζέιμς πρόσθεσε ότι η υποστήριξη της Σάρλοτ συνεχίζεται: «Τα μη λεκτικά σήματα υποδηλώνουν ότι η Σάρλοτ ανέβηκε για να βοηθήσει να αναλάβει μέρος του δημόσιου ρόλου της μητέρας της», δήλωσε η ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

 

«Στέκεται στο μπροστινό μέρος της ομάδας δίπλα στον Λουί και το λαμπερό χαμόγελό της καθώς κοιτάζει κάτω στο χώρο της παρέλασης υποδηλώνει ότι έχει καθρεφτίσει τις διάσημες τεχνικές της μητέρας της. Μπορούμε ακόμη να τη δούμε να ψιθυρίζει από την άκρη του στόματός της για να προειδοποιήσει τον Λουί να σταθεί ίσια, και ισιώνει το σώμα της για να κάτσει και η ίδια προσοχή για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου».

Ο Τζορτζ στεκόταν ακριβώς μπροστά από την Κέιτ και φαινόταν «πιο αφηρημένος, στρέφοντας το κεφάλι του στο πλάι, σαν να ήθελε να κρατήσει τη μητέρα του στην περιφερειακή του όραση», είπε, σχεδόν υποχρεωμένος να την προσέχει και να την προστατεύει κιόλας. «Αλλά η Κέιτ εξακολουθεί να είναι πολύ “μαμά” εδώ», πρόσθεσε η Τζέιμς. «Ο Λουί γυρίζει να την κοιτάξει και εκείνη σκύβει να του ψιθυρίσει στο αυτί και να συνομιλήσει με τη Σάρλοτ».

 

Αλλά ο μικρός Λούι ίσως έκανε την πιο σημαντική μη λεκτική χειρονομία από όλες, είπε η Τζέιμς: «Ο Λούι πιθανώς πραγματοποίησε αυτό που θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά μηνύματα «ανακοίνωσης της οικογένειας», είπε. «Στεκόμενος μπροστά στη μητέρα του και δίπλα στην αδελφή του, ενημέρωσε ένα ανήσυχο έθνος ότι είναι μια ομάδα χωρίς εντάσεις και άγχος».

Πώς έγινε αυτό; Απλά με το να είναι ο εαυτός του. «Ένα τεράστιο, υπερβολικό χασμουρητό “βρυχηθμός” ήταν το πρώτο του μήνυμα, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χορεύει ένα μικρό χορευτικό στη μουσική, κάνοντας την Κέιτ να γελάσει και τη Σάρλοτ να προσφέρει κάτι που έμοιαζε με απολογία», είπε η Τζέιμς. «Αν ο Λουί αισθάνεται αρκετά χαρούμενος και άνετος ώστε να είναι ο συνηθισμένος παιχνιδιάρης εαυτός του, τότε μάλλον μπορούμε κι εμείς να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε αυτές τις πρώτες ματιές της Κέιτ».

Η Κέιτ Μίντλετον, είχε ανακοινώσει ότι θα είναι παρούσα στο Trooping the Colour, ενώ χθες μοιράστηκε στο Instagram μια ματιά από τα παρασκήνια της ημέρας. Αν και είπε ότι θα επιστρέψει κατά διαστήματα και θα αρχίσει να εργάζεται από το σπίτι, η υγεία της συνεχίζει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μετά τη διάγνωση του καρκίνου νωρίτερα φέτος -και το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε» -Τι λέει η 43χρονη που κατήγγειλε πασίγνωστο δικηγόρο για βία και απειλή

Μουδιασμένος είναι ο νομικός κόσμος της χώρας από την δεύτερη, μέσα σε λίγα 24ωρα, καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας για σωματική και λεκτική κακοποίηση από γνωστό δικηγόρο σε βάρος μιας 43χρονης δικηγόρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άγριο ξύλο σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

Σοκαρισμένοι οι θαμώνες του καταστήματος στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από το επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής – Δεν έχει υπάρξει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Antoni Gaudi | Τα κορυφαία έργα του « αρχιτέκτονα του Θεού» στη Βαρκελώνη

172 χρόνια πριν, στις 25 Ιουνίου του 1852 γεννήθηκε ο κύριος του Καταλανικού Μοντερνισμού που έφερε τη ζωή στα κτίρια. Μερικά από τα πιο αξιόλογα έργα του στη Βαρκελώνη μιλούν για την έμπνευσή του στη φύση και το πάθος του για τις γεωμετρικές φόρμες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >