AD

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, αστυνομικός με εγκαύματα β’ βαθμού

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, τραυματίστηκε αστυνομικός – Μαρινάκης: Η Δικαιοσύνη δεν τρομοκρατείται, απόλυτη προτεραιότητα η σύλληψη των δραστών

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 00:45, όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Από την επίθεση πήρε φωτιά ένα περιπολικό. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι φέρεται να πρόκειται για επίθεση εις βάρος του αστυνομικού και όχι του σπιτιού της προέδρου του Αρείου Πάγου. Οι δράστες φέρονται να παρακολουθούσαν τον ένστολο και μόλις αυτός μπήκε στο περιπολικό τού επιτέθηκαν.

Εξετάζεται αν οι δράστες έδωσαν ραντεβού σε παρκάκι κοντά στο σημείο της επίθεσης
Εξετάζεται παράλληλα το ενδεχόμενο οι δράστες να έδωσαν ραντεβού πριν από την επίθεση, σε κοντινό παρκάκι, το οποίο απέχει περίπου 30 μέτρα από το σπίτι της Προέδρου. Αυτό που αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., είναι το γεγονός ότι εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, έτσι ώστε να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των δραστών με βασικό στόχο την ταυτοποίησή τους.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο λόγος της επίθεσης, και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και κάποια προκήρυξη.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα, φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Από την επίθεση πήρε φωτιά ένα περιπολικό.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Όσα παίρνει ο άνεμος | Στο κάτω κάτω, αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

 Ένα από τα μεγαλύτερα love stories με την κορυφαία μυθιστορηματική ηρωίδα του 20ού αιώνα. Εκδίδεται το ιστορικό ερωτικό μυθιστόρημα, Όσα παίρνει ο άνεμος, της Μάργκαρετ Μίτσελ, στις 30 Ιουνίου του 1930.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Ταυλάς | Κι ας είναι κόντρα στις πιθανότητες όλες… θα’ρθω να σε βρω…

Συνέντευξη με έναν ταλαντούχο μουσικό και συνθέτη, γνωστό για την πολυπραγμοσύνη του και τη συμβολή του στην ελληνική μουσική σκηνή, με έργα που συνδυάζουν την κλασική αρμονία με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >