AD

H Τουρκία 2-1 την Αυστρία και πέρασε στους “8”

Η Τουρκία νίκησε με 2-1 την Αυστρία και προκρίθηκε στους «8» του EURO 2024.

Δύο «χτυπήματα» του στόπερ της Αλ Αχλί Μερίχ Ντεμιράλ στο 1’ και στο 59’ και μία απίστευτη επέμβαση του Μερτ Γκιουνόκ στο 90’+4’, χάρισαν στην Τουρκία μία τεράστια νίκη επί της Αυστρίας στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των «16» κι οδήγησαν την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα στα προημιτελικά.

Μία ιστορική πρόκριση για την τουρκική ομάδα, η οποία προκρίθηκε στους «8» για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και πλέον το Σάββατο (6/7) θα βρει μπροστά της την Ολλανδία στο Βερολίνο για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το γκολ του Γκρέγκοριτς στο 66’ δεν έφτανε για τους Αυστριακούς που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στους «8» για πρώτη φορά στην Ιστορία τους και η Τουρκία πανηγύρισε έξαλλα μία τεράστια πρόκριση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Nelson Mandela | Η ζωή ενός από τους μεγαλύτερους ειρηνοποιούς στην ιστορία

Στις 5 Ιουλίου του 1991, ο Μandela εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου. O πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής- ένας μαχητής της ελευθερίας, ένα σύμβολο της ισότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μια εικόνα της ειρήνης που άλλαξε τη φύση της Νότιας Αφρικής και του κόσμου για πάντα- επέστρεψε στην ενεργό πολιτική δράση, καθώς εκλέγεται αντιπρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου, την κύρια οργάνωση των μαύρων που αγωνίζεται για την ισότητα και την ισονομία στη χώρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θεοδωρικάκος | Η πολιτική μας είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των πολλών

«Η μία πλευρά είναι το πόσο κοστίζει ένα προϊόν και η άλλη το εισόδημα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος και επισήμανε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης υλοποιεί το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζεφ Μπέζος & Λόρεν Σάντσεζ | Bόλτα στα Ματογιάννια

Ο δισεκατομμυριούχος και η αρραβωνιαστικιά του βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά για στιγμές χαλάρωσης   Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές τον περασμένο μήνα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >