AD

Τζεφ Μπέζος & Λόρεν Σάντσεζ | Bόλτα στα Ματογιάννια

Ο δισεκατομμυριούχος και η αρραβωνιαστικιά του βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά για στιγμές χαλάρωσης

 

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές τον περασμένο μήνα.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Amazon και η αρραβωνιαστικιά του επισκέφτηκαν το νησί με το γιοτ τους, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Μπέζος και η Σάντσεζ φαίνονται σε βραδινή βόλτα τους στα Ματογιάννια χαμογελαστοί και χαρούμενοι και χαιρετούσαν τον κόσμο. Επίσης, σε άλλα στιγμιότυπα το ζευγάρι φάνηκε να κατευθύνεται προς το σούπερ γιοτ του.
Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας δεν πέρασε μόνο από τη Μύκονο, αφού είχε βρεθεί και στην Ψέριμο όπου καταγράφηκε με την αρραβωνιαστικιά του να περπατά στις παραλίες του νησιού.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», φαίνεται ο Μπέζος και η Σάντσεζ να περπατούν αγκαλιά στην παραλία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόντουσαν και οι σωματοφύλακές τους.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Caravaggio | 8 συναρπαστικά γεγονότα της ζωής του σπουδαίου ζωγράφου θρησκευτικών σκηνών

Υπήρξαν πολλές προσωπικότητες με επιρροή στην ιστορία της τέχνης, αλλά λίγες άφησαν βαθύ σημάδι. O Caravaggio είναι ο πιο μεγαλύτερος Ιταλός δάσκαλος της πρώιμης εποχής του μπαρόκ. Ένα αφιέρωμα με αφορμή την επέτειο του θανάτου του στις 7 Ιουλίου του 1610.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Frida Kahlo | Οι ιστορίες και ο συμβολισμός πίσω από τα 7 διασημότερα έργα της

Στις 6 Ιουλίου του 1907 γεννήθηκε η δημοφιλέστερη Μεξικανή καλλιτέχνιδα που έζησε μια θυελλώδη ζωή γεμάτη δυσκολίες. Μια δυναμική γυναίκα που όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στον δρόμο της, αλλά κατάφερε να μετατρέψει τη θλίψη της σε δύναμη και να δημιουργήσει μια τέχνη ασυναγώνιστη που λατρεύεται ακόμη και σήμερα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >