AD

Η Ισπανία στον τελικό | Κέρδισε την Γαλλία με 2-1

Με γκολάρες των Λαμίν Γιαμάλ και Ντάνι Όλμο, η Ισπανία νίκησε με ανατροπή την Γαλλία (2-1) και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό του EURO2024 την Κυριακή (14/07, 22:00), όπου θα κυνηγήσει το τέταρτο στέμμα της ιστορίας της.

Παρούσα μετά από 12 χρόνια σε τελικό Euro θα είναι η Ισπανία. Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε νίκησε με ανατροπή τη Γαλλία, 2-1, στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Euro 2024 και θα είναι παρούσα στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Η «Ρόχα» απέδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και απόλυτα δικαιολογημένα θα βρεθεί για πέμπτη φορά στην Ιστορία της σε καταληκτικό αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο να κατακτήσει το 4ο τρόπαιο.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε στην ημιτελική φάση για τους «τρικολόρ», που μπορεί να «σώθηκαν» στα πέναλτι με την Πορτογαλία, ωστόσο δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και παρότι προηγήθηκαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο» χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία: Αυτοκτόνησε ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον παιδεραστή χειρουργό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ

Ο Γάλλος δικηγόρος Μαξίμ Τεσιέρ, που είχε υπερασπιστεί τον διαβόητο παιδεραστή γιατρό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ στη δίκη του, η οποία ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου, πέθανε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα – Ωρωπός: 210 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες, δημιουργούν ασπίδες προστασίας για τα σπίτια

Με 210 πυροσβέστες, 11 ομάδες ΕΜΟΔΕ και 51 οχήματα δίνει αυτή την ώρα μάχη η Πυροσβεστική στην πυρκαγιά στον Ωρωπό, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου για Άντζελα Δημητρίου: «Είχα έρθει σε δύσκολη θέση, την άφησα να πει αυτά που ήθελε»

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν χρόνια στο “Love it” με την Άντζελα Δημητρίου απάντησε σήμερα η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 110 οι νεκροί – Ξεπερνούν τους 170 οι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στο Τέξας

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν και σήμερα να ψάχνουν ανάμεσα σε συντρίμμια και φερτά υλικά στο Τέξας, ενώ σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων, πέντε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης ανέργων για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ

Εμπλουτίστηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025, η λίστα εγκεκριμένων προγραμμάτων κατάρτισης της δράσης «Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για 50.000 ωφελούμενους ανέργους σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >