AD

Νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον -Σηκώθηκε όλο το Γουίμπλετον όρθιο και την χειροκροτούσε

 

 

Όλα τα πρόσωπα σήμερα είναι στραμμένα στο Wimbledon όχι μόνο εξαιτίας του τελικού των ανδρών στο τένις, αλλά και της νέας εμφάνισης της Κέιτ Μίντλετον.

 

Ο λόγος φυσικά, είναι διότι επρόκειτο για την δεύτερη μόλις εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στην κοιλιακή χώρα και την ανακοίνωσή της λίγο καιρό αργότερα πως διαγνώστηκε με καρκίνο και πως ακολουθεί θεραπεία.

Η Κέιτ Μίντλετον απέχει εδώ και πολλούς μήνες από τα δημόσια καθήκοντά της κάνοντας μόνο μία εξαίρεση για το Trooping The Colour, τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, όπου εμφανίστηκε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Και τώρα, μετά από μέρες εικασιών σχετικά με μια ενδεχόμενη εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε επίσημα χθες πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ως προστάτης του All-England Lawn Tennis εδώ και 8 χρόνια, θα παραβρεθεί τελικά στον αγώνα μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Κάρλος Αλκαράζ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό τους βασιλικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο.

 

 

Απαστράπτουσα η Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon
Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν, εμφανίστηκε σήμερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, ντυμένη στα μοβ και συνοδευόμενη από την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ

Η Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ
Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέλεξε για την σημερινή της εμφάνιση ένα μίντι μοβ φόρεμα με μπεζ γόβες ενώ η κόρη της, η 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ φόρεσε ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα.

Όρθιο το κοινό, χειροκροτώντας την Κέιτ Μίντλετον
Όπως μεταδίδει η Daily Mail και όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και υποδέχτηκε την Κέιτ Μίντλετον με παρατεταμένα χειροκροτήματα κατά την άφιξή της στο royal box προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >