Ποιος και πως θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν αν αποσυρθεί

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζει αυξανόμενες πιέσεις από στελέχη των Δημοκρατικών να επανεξετάσει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή. Σύμφωνα με την Washington Post, κορυφαία στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, τα οποία συναντήθηκαν μαζί του, φέρονται να διαμηνύουν στον Μπάιντεν πως η υποψηφιότητά του πλήττει το κόμμα και μειώνει τις πιθανότητες ελέγχου των δύο σωμάτων του Κογκρέσου. Μάλιστα, ο […]

Έλον Μασκ για το παγκόσμιο blackout της Microsoft | Η μεγαλύτερη τεχνολογική αποτυχία που συνέβη ποτέ

«Πυρά» κατά Microsoft και Crowdstrike εξαπολύει ο Μασκ Ενώ τα παγκόσμια τεχνολογικά συστήματα «παραλύουν», εξαιτίας του blackout που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες η Microsoft, o Έλον Μασκ, αντιμετωπίζει την κατάσταση με καυστικό χιούμορ. Ο ιδρυτής της Space X και νυν ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης «Χ», στην οποία και δημοσίευσε τα χιουμοριστικά του σχόλια, χαρακτηρίζει την κατάσταση ως την «μεγαλύτερη […]

Η AI στη Μόδα | Προβλέψεις Τάσεων και Εξατομικευμένα Στυλ

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει εισχωρήσει βαθιά στη βιομηχανία της μόδας, επαναστατώντας τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται, παράγονται, προβλέπονται και πωλούνται τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Από την πρόβλεψη των τάσεων μέχρι την εξατομίκευση των στυλ, η AI φέρνει νέες δυνατότητες και ανατροφοδοτεί τη δημιουργικότητα σε όλη τη βιομηχανική αλυσίδα της μόδας.

Κώστας Μακεδόνας Ι Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

Συνέντευξη με έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας, ο οποίος συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική σκηνή,  διακρίνεται τόσο για το καλλιτεχνικό του έργο όσο και για τη φιλανθρωπική του δράση.

Η μέρα που ανακαλύφθηκε η πέτρα της Ροζέτα

Στις 19 Ιουλίου του 1799, ανακαλύφθηκε μια μαύρη πλάκα από βασάλτη χαραγμένη με αρχαία γραφή. Οι επιγραφές της, η γλώσσα και ο πολιτισμός της αρχαίας Αιγύπτου άνοιξαν ξαφνικά στους επιστήμονες όσο ποτέ άλλοτε.