Ο Γιώργος Χρανιώτης σχολίασε μεταξύ άλλων στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τις δηλώσεις του Θανάση Αλευρά ότι οι πρωινές εκπομπές είναι για τους συνταξιούχους και τις λεχώνες.
«Ξύπνησα τη γυναίκα μου μόλις είδα τη σειρά «Ζωή» στο Netflix. Αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνεια. Είμαι κι εγώ στο Netflix» είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης για την προβολή της σειράς.
Οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις. Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Δεν είμαι λεχώνα σίγουρα! Απέχω ακόμα από τη σύνταξη και θέλω να απέχω. Βλέπω τηλεόραση, αλλά δε θα κάτσω σε πρωινές εκπομπές, μόνο αν με ιντριγκάρει κάποιος θα τον ακούσω».
Καταλήγοντας, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε σε μία αποκάλυψη: «Τον Πέτρο Λαγούτη τον ενδιαφέρει πολύ η παρουσίαση. Είναι κάτι το οποίο εμένα τουλάχιστον μου το είχε εκμυστηρευτεί. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του εκεί και γιατί όχι ένας ηθοποιός να μη δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα που τον αφορούν».
Πηγή: zappit.gr