AD

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν προχωράω στη ζωή μου, παύω να σκέφτομαι αυτά που υπήρξαν πριν»

Καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, από τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση της Κρήτης, μέχρι τον ερχομό της στην Αθήνα και την γέννηση της κόρης της.

«Η μικρή με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά και είναι αλήθεια. Ο ρόλος μου από την πλευρά της μάνας, που η Ιωάννα έχει φύγει από το πλάνο, είμαι σε δεύτερη μοίρα, με έναν τρόπο σαν να κάνω μια φωλιά από φτερούγες για την κόρη μου. Να προστατεύω απ’ όλα το παιδί μου και ταυτόχρονα να παίρνω δύναμη και να ζω μέσα από αυτά που βιώνω, που είναι μια μαγεία η μητρότητα.

Συνειδητοποίησα τότε που επανατοποθετήθηκαν τα κομμάτια μου και είδα τον κόσμο διαφορετικά, δεν είναι μόνο ότι η μικρή μου μου χάρισε στιγμές, είναι ότι και εγώ χαρίζω στον εαυτό μου μέσα από αυτό το φίλτρο, μια άλλη ματιά της Ιωάννας. Τα είδα όλα διαφορετικά», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και στην έντονη ερωτική απογοήτευση που βίωσε σε νεαρή ηλικία.

«Είναι κάπως μακρινές αναμνήσεις και το λέω αυτό όχι για να αποθεώσω την τωρινή μου επιλογή αλλά περισσότερο επειδή το εννοώ. Όταν προχωράω στη ζωή μου, παύω να σκέφτομαι αυτά που υπήρξαν πριν, να είμαι αυτό που είμαι τώρα. Είχα τελείως διαφορετική θεώρηση του τι είναι ωραίο, το όμορφο.

Φοιτήτρια είχα βιώσει ερωτική απογοήτευση, που εάν εγώ άφηνα τον εαυτό μου να πω ότι δεν έχω μυαλό να διαβάσω, δεν θα είχα πτυχίο, δεν θα είχα στον ήλιο μοίρα, δεν θα ήμασταν εδώ που μιλάμε. Δεν βουλιάζω γιατί πάντα είχα αυτή την περηφάνεια τόσο έντονη που πεισμώνω. Κι άμα εγώ πεισμώνω γίνομαι οδοστρωτήρας και κάνω άλματα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε επίσης: «Δεν στεκόμουν στο να με τραβήξει ένας ωραίος άνθρωπος. Έβλεπα πάντα την ομορφιά στην προσωπικότητα ή στο τι έκανε έμενα να αισθάνομαι στα στοιχεία που ξεκλειδώνονταν».

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Δεν έχω τελειώσει»: Η Κάμαλα Χάρις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

Η πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ότι ενδέχεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Στην πρώτη της συνέντευξη στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ωρωπός: Άγριος ξυλοδαρμός κομμωτή μέσα στην επιχείρησή του – Πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τον χτυπήσαν με σφυριά

Άγρια επίθεση από ομάδα αγνώστων, μέσα στο κομμωτήριο του στη Σκάλα Ωρωπού, δέχτηκε από αγνώστους ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας. Οι δράστες, πέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Καρκίνου: Στο 67% το ποσοστό της ίασης στην Ελλάδα μετά την έγκαιρη διάγνωση

Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού η σημερινή και γυναίκες που κατάφεραν να βγουν νικήτριες, μίλησαν στην κάμερα του ΕΡΤNews. Στο πρόγραμμα μαζικού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ισραήλ: Οι προσπάθειες για την επιστροφή όλων των σορών των ομήρων θα συνεχιστούν, διαβεβαίωσε ο Ρούμπιο

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, διαβεβαίωσε σήμερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επιστροφή των σορών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Prison Break: Η «θρυλική» σειρά επιστρέφει – Νέα ιστορία, νέο καστ και ακόμα πιο σκοτεινό ύφος στο reboot που θα συζητηθεί

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, το Prison Break επιστρέφει. Αυτή τη φορά όμως με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >