AD

Για μικροκομματικά παιχνίδια κατηγορεί τον Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόσυρση των υπογραφών για τα Τέμπη

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα υπέβαλαν από το Σάββατο δημόσια, με τη συμμετοχή 26 Βουλευτών, πρόταση για τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Σκοπός είναι να διερευνηθούν πιθανά αδικήματα σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και τις προσπάθειες συγκάλυψης της, χωρίς να εξαιρούνται οι εμπλεκόμενοι, ανεξαρτήτως θέσης, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μητσοτάκη. Η πρότασή μας βασίζεται σε στοιχεία της δικογραφίας και αντικατοπτρίζει την απαίτηση της κοινωνίας για Δικαιοσύνη και Αλήθεια. Είναι μια νομικά τεκμηριωμένη πρόταση, που αποδεικνύει ότι η δικογραφία είναι ενιαία για τη σύγκρουση και την κάλυψη.

Οι αμφιταλαντεύσεις και η επικοινωνιακή εκμετάλλευση αυτού του σοβαρού ζητήματος δεν ανταποκρίνονται στην υποχρέωσή μας απέναντι στην κοινωνία και την αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει δείξει την ικανότητα και τη βούληση να αντιδράσει υπεύθυνα απέναντι στο δίκαιο και τους πολίτες. Όποιος αδυνατεί να ανταποκριθεί σε αυτήν την υποχρέωση αναλαμβάνει και τις ευθύνες που προκύπτουν. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, και δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση του ζητήματος για μικροκομματικά οφέλη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Καύσωνας και λογαριασμοί δοκιμάζουν τα νοικοκυριά» – Η ανάρτηση του Σ. Φάμελλου για την ακρίβεια στο ρεύμα

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει τους υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος, την ενεργειακή κρίση και την ιδιωτικοποίηση της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μυστηριώδες βίντεο: Ο Καντίροφ γυμνάζεται, λίγες ημέρες μετά τις φήμες ότι παραλίγο να πνιγεί στην Αλικαρνασσό

Ένα αινιγματικό, πρόσφατο περιστατικό στο τουρκικό θέρετρο της Τουρκίας, το Μπόντρουμ, ενδέχεται να προκάλεσε ανησυχία στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για την σταθερότητα στα νότια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΠΑΣΟK: Το ψέμα έχει κοντά πόδια και δεν μπορείς να κοροϊδεύεις για πολύ: Τελικά ήρθε η Σορβόννη, κ. Μαρινάκη;

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με τη δήλωση του κ. Μαρινάκη με την οποία επικρίνει τη δήλωση του αρμόδιου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >