AD

Ο Τραμπ απαγορεύει την είσοδο των υπηκόων 12 χωρών στις ΗΠΑ εξαιτίας της επίθεσης στο Κολοράντο

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να απαγορευτεί στους υπηκόους 12 χωρών η είσοδος στις ΗΠΑ, για να «προστατεύσει» τη χώρα από «αλλοδαπούς τρομοκράτες», σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο χθες Τετάρτη.

Η απαγόρευση αυτή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα 9η Ιουνίου, αφορά το Αφγανιστάν, τη Μιανμάρ, το Τσαντ, τη ΛΔ Κονγκό, την Ισημερινή Γουινέα, την Ερυθραία, την Αϊτή, το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν και την Υεμένη.

Ταυτόχρονα, θα επιβληθούν πολύ αυστηροί περιορισμοί στην είσοδο στη χώρα των υπηκόων άλλων επτά χωρών (Μπουρούντι, Κούβα, Λάος, Σιέρα Λεόνε, Τόγκο, Τουρκμενιστάν, Βενεζουέλα).

Η απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ που επιβάλλεται στους υπηκόους 12 χωρών είχε αφορμή την επίθεση που διαπράχθηκε στην πολιτεία Κολοράντο, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ.

Την Κυριακή, άνδρας εκσφενδόνισε εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον ανθρώπων που συμμετείχαν σε εβδομαδιαία πορεία σε πόλη της πολιτείας αυτής σε ένδειξη υποστήριξης στους ισραηλινούς ομήρους οι οποίοι κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης βρισκόταν στην αμερικανική επικράτεια κατά τρόπο «παράνομο».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ικαρία: Κραυγή αγωνίας των κατοίκων για το μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η κατάσταση με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ικαρία, καθώς, μετά το κλείσιμο της χωματερής των Ραχών, ανακοινώθηκε ότι τα απορρίμματα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η Φελίσια Τσαλαπάτη επέλεξε να ταξιδέψει στις εντυπωσιακές ομορφιές της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Παπανδρέου: Η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει γατί παραβιάζει τη Συνθήκη της Γενεύης»

Στον απόηχο της τραγωδίας στη Γάζα, περισσότεροι από 40 ευρωβουλευτές ενώνονται για να καταδικάσουν τη βία και να ζητήσουν άμεση κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας. Ανάμεσά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μ. Βορίδης στη Βουλή: «Μου λέτε ότι έχω κάνει συνέργεια σε άγνωστο αυτουργό για άγνωστη πράξη»

Σε δύο μόνο σημεία στη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας αναφέρεται το όνομά μου, επισήμανε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στη Βουλή, στο πλαίσιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλ. Χαρίτσης: Απαιτούμε από τον πρωθυπουργό να αποπεμφθεί ο κ. Φλωρίδης

Σκληρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, χαρακτηρίζοντας άθλιες τις κατηγορίες του κατά της αντιπολίτευσης για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >