AD

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 34 με 35 βαθμούς και κατά τόπους στο εσωτερικό τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρό, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν όμβροι στα γύρω ορεινά. Ο άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα βόρεια ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά, και θα διατηρηθεί σε υψηλές για την εποχή τιμές. Θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς και στην ηπειρωτική χώρα τους 34 με 36 και κατά τόπους στο εσωτερικό της, τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος)

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμoνωμένες καταιγίδες και πρόσκαιρη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη

Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ενώ θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που διακινούσε ναρκωτικά απο το πλυντήριο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του

Την προσωρινή κράτηση του 32χρονου υπηκόου Αλβανίας,  για την  διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης αλλά και για το «ξέπλυμα» χρημάτων, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, αποφάσισαν ομόφωνα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαγνησία: Νέα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων – Κατατέθηκε αίτημα οικονομικής ενίσχυσης απο την Αντιπεριφερειάρχη

Νέα έξαρση της ευλογιάς αιγοπροβάτων καταγράφεται στον Νομό Μαγνησίας, με δύο (2) νέα κρούσματα στην περιοχή των Καναλίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου να επιβεβαιώνονται χθες,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνεχίζεται η διαμάχη Τραμπ – Μασκ: Στα άκρα οι σχέσεις των δύο πρώην συνοδοιπόρων, ανταλλαγή

Μετά τη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Ίλον Μασκ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν σχεδιάζει να μιλήσει με τον δισεκατομμυριούχο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασιλική Τρουφάκου: «Από τότε που έγινα μαμά, φλερτάρω με τα όρια της τοξικής θετικότητας»

Η Βασιλική Τρουφάκου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, όπου συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >