AD

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν για τη Μέση Ανατολή

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σήμερα, 15 Ιουνίου, νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, με επίκεντρο τη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δύο πρόεδροι τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Εντογάν «εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, κ. Τραμπ, σχετικά με τον τερματισμό των συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν και την εδραίωση της ειρήνης στην περιοχή, και τόνισε την ανάγκη να αναληφθεί το συντομότερο δράση για την αποτροπή μιας καταστροφής που θα μπορούσε να προκαλέσει ανάφλεξη σε ολόκληρη την περιοχή».

Ο Τούρκος πρόεδρος, όπως και χτες, δήλωσε ότι «ο μόνος τρόπος για την επίλυση της διαμάχης για τα πυρηνικά είναι η διπλωματία». Ανέφερε ακόμη ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και διευκόλυνση.

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι «ο κύκλος βίας που άνοιξε με τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες οικονομικές και πολιτικές ζημίες και για τις δύο πλευρές και ότι πρέπει να τεθεί τέλος σε αυτή την επικίνδυνη πορεία».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Μου φαίνεται βαθύτατα προσβλητικό, δεν θα λυθεί κανένα κοινωνικό πρόβλημα έτσι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με αφορμή τη σειρά «Μαμά στα κρυφά»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρία Χατζηστεφανή: «Ήταν η χειρότερη παρουσίαση που έχουμε δει στο Dragons’ Den, βαρεθήκαμε όλοι»

Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου βρέθηκε η Μαρία Χατζηστεφανή, την Κυριακή, στο πλατό των Weekenders στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πνιγμός 3χρονου κοριτσιού στη Ρόδο – Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο

Τραγωδία στη Ρόδο, καθώς ένα 3χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε πισίνα καταστήματος υγειονομικου ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ιαλυσού.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σωκράτης Φάμελλος σε Παλαιστινιακά ΜΜΕ: Ο Ελληνικός λαός διαδηλώνει – Απαίτηση να σταματήσει τώρα η γενοκτονία στη Γάζα

«Ο Ελληνικός λαός διαδηλώνει για την αλληλεγγύη του, αλλά και για την απαίτησή του να σταματήσει τώρα η γενοκτονία στη Γάζα. Απέναντι στα δολοφονικά σχέδια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κλαυδία: «Θα ήθελα να ξαναπάω στη Eurovision με την ίδια ομάδα για να διεκδικήσω την πρωτιά»

Η Κλαυδία μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στη Σίσσυ Χρηστίδου. Η τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε τη χώρα μας φέτος στη Eurovision, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >