Καλεσμένος του Κώστα Τσουρού βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μέσα σε όλα, δε, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας κλήθηκε να μιλήσει τόσο για τα ομοφοβικά σχόλια που ενδεχομένως να δέχεται ο ίδιος καθώς επίσης και για τον άνδρα της ζωής του, τον Τάιλερ Μακμπέθ.
Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε αρχικά πως «επαναλαμβάνω πως τα ομοφοβικά σχόλια δεν με επηρεάζουν προσωπικά. Κατ’ αρχάς ξέρω, αυτό είναι και το βασικότερο, ότι έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής και της καρδιάς μου. Είμαστε ευτυχισμένοι μαζί, υπάρχει μια πολύ βαθιά σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Συνεπώς τα σχόλια μάς είναι πολύ απλά… αδιάφορα και δεν μας επηρεάζουν πρακτικά».
«Τα σχόλια αυτά προσωπικά δεν μας αγγίζουν αλλά αγγίζουν πάρα πολύ κόσμο στην καθημερινότητα του. Ο σκοπός είναι να προσθέσουμε ό,τι μπορούμε και εμείς σε μια πιο ανοιχτόμυαλη κοινωνία. Ειλικρινά σας το λέω πως δεν έχει η Ελληνίδα και ο Έλληνας να φοβηθεί τίποτα από αυτό».
«Όσο και να υπάρχουν Βελόπουλοι και Βορίδηδες και αυτές οι ακροδεξιές φωνές, που θέλουν να το καπηλευτούν, πρέπει να καταλάβουμε ότι μια κοινωνία, η οποία αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο, πετυχαίνει. Μια κοινωνία, η οποία διχάζει τον εαυτό της, αποτυγχάνει. Είναι τόσο απλό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης στο μαγκαζίνο του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.
Πηγή: zappit.gr