AD

Κέρκυρα: Τρεις θάνατοι στην θάλασσα τα τελευταία 24ωρα – Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Τη σορό ενός άντρα ανέσυραν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος από την θαλάσσια περιοχή βόρεια – βορειοανατολικά της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι (15/05)  ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό της σορού.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό σκάφος, όπου εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό από τη θάλασσα και την μετέφεραν στη μαρίνα Γουβιών της Κέρκυρας. Πρόκειται για σορό άντρα σε σήψη, μετρίου αναστήματος. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Το Σάββατο νεκρός ανασύρθηκε 33χρονος Μολδαβός που έκανε μπάνιο στις Αλυκές της Λευκίμμης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης, ο άτυχος άνδρας επέβαινε σε ένα εκμισθούμενο ταχύπλοο σκάφος, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στη θαλάσσια περιοχή Αλυκών Λευκίμμης για να κολυμπήσουν. Ο 33χρονος εντοπίστηκε από τους οικείους του να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και ενημέρωσαν το λιμενικό.
Αμέσως, στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν με ένα Περιπολικό όχημα στο λιμάνι του Πετρίτη, όπου κατέπλευσε το ταχύπλοο σκάφος. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Λευκίμμης, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας γα τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Εντωμεταξύ, βραδινές ώρες την Παρασκευή, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας για τον αιφνίδιο θάνατο ενός 30χρονου αλλοδαπού επιβάτη (υπηκόου Γερμανίας), εντός ενός κρουαζιερόπλοιου σημαίας Ιταλίας, ενώ το πλοίο έπλεε σε διεθνή ύδατα προερχόμενο από το λιμάνι Κοτόρ Μαυροβουνίου.
Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Κέρκυρας, η σορός του άνδρα παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Να ενεργοποιηθεί άμεσα η αυτόματη εγγραφή ανηλίκων στον προσωπικό παιδίατρο

Την άμεση ενεργοποίηση της αυτόματης εγγραφής των ανηλίκων στον προσωπικό παιδίατρο ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θετικό επενδυτικό κλίμα επικρατεί στις ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές – Πάνω από τις 2.000 μονάδες το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικές τάσεις παρουσιάζουν σήμερα (5/8/25), οι μετοχικές αξίες στις ευρωπαικές χρηματιστηριακές αγορές. Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι οι δασμοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα προκαλέσουν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δήμος Αθηναίων: Στην πρόσληψη δύο ατόμων με αναπηρία στον χώρο της εστίασης στην Τεχνόπολη

Στην πρόσληψη δύο ατόμων με αναπηρία στον χώρο της εστίασης και με σκοπό τη σταδιακή ένταξη περισσοτέρων ΑμεΑ υπαλλήλων και σε άλλες εργασιακές θέσεις, προχώρησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το νέο βρετανογαλλικό σύμφωνο «μία είσοδος – μία έξοδος» για το μεταναστευτικό τίθεται σε ισχύ

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το νέο δοκιμαστικό σύμφωνο επιστροφών μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, που αφορά την επαναπροώθηση έως 50 μεταναστών την εβδομάδα από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >