AD

Ο Νετανιάχου λέει ότι η δολοφονία του ανώτατου ηγέτη του Ιράν θα «τερμάτιζε τη σύγκρουση»

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στοχοποιήσει τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ σε συνέντευξή του στο ABC News.

«Κοιτάξτε, κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», λέει ο Νετανιάχου. «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά έχουμε βάλει στο στόχαστρο τους κορυφαίους πυρηνικούς επιστήμονες τους», λέει ο πρωθυπουργός.

«Είναι ουσιαστικά η πυρηνική ομάδα του Χίτλερ». «Δεν πρόκειται να κλιμακώσει τη σύγκρουση, πρόκειται να τερματίσει τη σύγκρουση», λέει ο Νετανιάχου για τα σχέδια εξουδετέρωσης του Ιρανού ηγέτη.

Ο Νετανιάχου δείχνει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τα μηνύματα του Ιράν ότι θέλει να τερματίσει τις συγκρούσεις και να επιστρέψει στις πυρηνικές συνομιλίες.

«Θέλουν να συνεχίσουν να έχουν αυτές τις ψεύτικες συνομιλίες στις οποίες λένε ψέματα, εξαπατούν, παρασύρουν τις ΗΠΑ», λέει. «Και, ξέρετε, έχουμε πολύ αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με αυτό».

Ερωτηθείς σχετικά με την απομονωτική, «Πρώτα η Αμερική» πτέρυγα του συνασπισμού του Τραμπ: “Δεν πολεμάμε μόνο τον εχθρό μας. Πολεμάμε και τον δικό σας εχθρό. Για όνομα του Θεού, φωνάζουν «θάνατος στο Ισραήλ, θάνατος στην Αμερική». Εμείς απλά βρισκόμαστε στο δρόμο τους. Και αυτό μπορεί να φτάσει σύντομα στην Αμερική”.

«Είναι μια απειλή για το Ισραήλ», συνεχίζει, “όπως είπα – για τους Άραβες γείτονές μας, για την Ευρώπη, για την Αμερική. Φωνάζουν “Θάνατος στην Αμερική”. Είναι όμως – “Αυτό δεν είναι δική σας δουλειά”; Αυτό δεν είναι μυωπία. Αυτό είναι απόλυτη τύφλωση”.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εισαγγελείς ζητούν πολυετή ποινή φυλάκισης για τον Sean “Diddy” Combs – Αντιτίθενται στην αποφυλάκιση με εγγύηση

  Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι τώρα πιστεύουν πως ο μουσικός δισεκατομμυριούχος Sean “Diddy” Combs μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με «σημαντικά μεγαλύτερη» φυλάκιση από την προηγούμενη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναύπλιο: Εξιχνιάστηκε εγκληματικό δίκτυο στη διακίνηση ναρκωτικών – Συνελήφθησαν 11 άτομα

Εγκληματικό δίκτυο που δραστηριοποιούταν, συστηματικά, στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εξάρθρωσε το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ναυπλίου. Έγιναν μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις, όπου συνελήφθησαν, έντεκα άτομα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντιδράσεις Εβραίων ακαδημαϊκών σε Σκωτσέζικα πανεπιστήμια για τον ορισμό της IHRA περί αντισημιτισμού

Ένας ουσιαστικός διάλογος έχει αναπτυχθεί στους ακαδημαϊκούς κύκλους της Σκωτίας, μετά την απόφαση του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου να επανεξετάσει την αποδοχή του ορισμού της IHRA

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανάλυση BBC: Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι Αμερικανοί μετά τους δασμούς Τραμπ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικονομία των ΗΠΑ προκαλούν οι νέοι σαρωτικοί δασμοί που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της πολιτικής του για τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >