«Η Δανάη Μπάρκα έχει εκφραστεί τόσο αρνητικά για μένα που αμφιβάλλω ότι θα βρεθούμε ποτέ», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.
Σχετικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δανάη Μπάρκα, ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά η φωτογράφιση με καλσόν και γόβες δεν είναι του γούστου μου. Έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τη συμπερίληψη. Έχουμε συμπεριλάβει όλους, ας συμπεριλάβουμε και τον κανονικό άνθρωπο», είπε αρχικά.
Όσον αφορά τη Δανάη Μπάρκα και την πιθανότητα να την παρακολουθήσει στο θέατρο, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Θα τρέξω να πάω! Αυτή η κοπέλα έχει μιλήσει τόσο άσχημα για μένα, που δεν νομίζω ότι θα συναντηθούμε ποτέ. Έχει γίνει πολύ όμορφη, της ταιριάζει και το ξανθό μαλλί, έχει υπέροχο πρόσωπο!». Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε η Δανάη Μπάρκα σε μια πιθανή καμπάνια για plus size μοντέλα, απάντησε: «Δεν προωθώ το plus size, γιατί δεν είναι καλό για την υγεία. Δεν είναι θέμα αισθητικής, αλλά αξιοπρέπειας, συνέπειας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Επομένως, όχι! Όχι επειδή είναι αυτή η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά για οποιαδήποτε».