AD

Ιράν: Συνελήφθησαν 18 άτομα που κατασκεύαζαν drones για λογαριασμό του Ισραήλ στο Μασχάντ

Οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη 18 προσώπων που κατηγορούνται ως “πράκτορες του εχθρού” και φέρονται να κατασκεύαζαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στην πόλη Μασχάντ, στο βορειοανατολικό Ιράν, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις υπέρ του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ιρανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία την Πέμπτη.

Οι κρατικές πηγές δεν έχουν δώσει ακόμη λεπτομέρειες για την εθνικότητα των συλληφθέντων ή το αν βρέθηκε επιχειρησιακό υλικό, ωστόσο γίνεται λόγος για καλά οργανωμένο δίκτυο κατασκοπείας και δολιοφθοράς.

Οι ύποπτοι φέρεται να ενεργούσαν για λογαριασμό του ισραηλινού στρατού ή μυστικών υπηρεσιών, με στόχο τη διεξαγωγή επιθέσεων εντός της ιρανικής επικράτειας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σε βάρος εταιρείας και ιδιώτιδας για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπής, καθώς και σε βάρος αλλοδαπής εταιρείας, διαχειρίστριας ιστότοπου παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χριστίνα Παππά για την εγγονή της: «Δεν μου αρέσει να λέμε «σπάνια ασθένεια», μπερδεύονται έτσι τα πράγματα»

  “Είσαι ανήμπορος, ειδικά όταν πρόκειται για ένα βρέφος, για το εγγόνι σου. Όμως και εκεί, κράτησα την πίστη μου”. Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >