AD

Σίσσυ Χρηστίδου για Αλέξη Κούγια: «Κι εγώ είχα έρθει σε ρήξη μαζί του αλλά ο νεκρός δεδικαίωται»

Την χειμαρρώδη και αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου (21/6) η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA απόρησε με την επιλογή του πρώην μοντέλου να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο για τον εκλιπόντα, Αλέξη Κούγια, υπογραμμίζοντας και τη δική της στάση απέναντι στον αείμνηστο ποινικολόγο, με τον οποίο είχαν έρθει σε έντονη ρήξη.

«Για τα συναισθήματά της μίλησε, δεν μίλησε για γεγονότα. Είναι ένας άνθρωπος (σ.σ ο Αλέξης Κούγιας) που και εγώ μαζί του είχα έρθει σε ρήξη πάρα πολλές φορές. Μηνύσεις, εξώδικα, έχουμε διαφωνήσει πάρα πολύ και δημόσια και προσωπικά. Όμως όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, ο νεκρός δεδικαίωται. Δεν μπορείς να το βγάλεις από το τραπέζι», παρατήρησε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν είναι εύκολο για εμάς που ακούμε αυτές τις περιγραφές αλλά δεν μπορούσε να το κάνει εν ζωή. Ίσως να ήταν καλύτερο να είχε περάσει ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Καθρεφτίζει όμως μία πλευρά που έχουν ζήσει πολλές γυναίκες», σημείωσε η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν ξέρω γιατί έπρεπε να γίνει δημόσια. Έχει μία πληγή ανοιχτή. Αυτό που είπε ότι έμπαινε και της χαλούσε τις σχέσεις. Γιατί όταν χωρίζεις να βάζεις το μαχαίρι στην πληγή και να το ξαναβάζεις; Εγώ χαιρόμουν να ξαναφτιάξει ο άλλος τη ζωή του», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Συρίγος στη Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη παρέα.

«Αυτό που λέει με τη συγγνώμη το καταλαβαίνω. Στις περισσότερες συνεδρίες με τους ψυχολόγους το συζητάμε αυτό, να απαλλαγούμε από την ανάγκη της συγγνώμης, αν και μία συγγνώμη δεν θα αλλάξει κάτι. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια περίμενε αυτό. Εμένα με συγκινεί αυτό. Πιστεύω ότι αυτή τη συζήτηση την έκανε με τα παιδιά της πριν δώσει τη συνέντευξη», κατέληξε στο σχόλιό της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Ο Τραμπ κατασκευάζει κρίσεις για να στείλει στρατεύματα της εθνοφρουράς σε πόλεις που κυβερνούν δημοκρατικοί» – Τι καταγγέλλει η αντιπολίτευση στις ΗΠΑ

Η αρχή έγινε με το Λος Άντζελες και την Ουάσινγκτον όπου ο Αμερικανός πρόεδρος έστειλε στρατεύματα ενώ ακολούθησαν προειδοποιήσεις για το Σικάγο και τη Βαλτιμόρη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χάρτης Επικινδυνότητας πυρκαγιάς: Σε κατηγορία κινδύνου 4 οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου καθώς και η Κρήτη

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντιπολιτευτικά «πυρά» για το πακέτο της ΔΕΘ για τη μεσαία τάξη

Η φορολόγηση της μεσαίας τάξης έγινε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για κοροϊδία και φορολογική αφαίμαξη της κοινωνίας. Επί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Σαράντης: «Είχα την ενοχή ότι έχω περισσότερα από τους φίλους μου, που δεν είχαν καθόλου»

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής και στη Μυρτώ Λοβέρδου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενοχικότητα που έχει ως άνθρωπος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βιετνάμ: Ο τυφώνας Κατζίκι πλησιάζει απειλητικά – 325.000 κάτοικοι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους

Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι βρίσκονται στη διαδικασία να απομακρυνθούν εσπευσμένα σήμερα από παραθαλάσσιες περιοχές τουΒιετνάμ, καθώς ο τυφώνας Κατζίκι πλησιάζει απειλητικά το κεντρικό τμήμα της χώρας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >