AD

Ματίνα Ζάρα: «Στην τελευταία μου σχέση υπέστην σωματική κακοποίηση, εκεί είπα τέλος»

“Ήταν πολύ χειριστικός. Προσπάθησε να βγάλει τρελή, να μου το παρουσιάσει ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Και τελικά το πίστεψα αυτό”.

Παρούσα σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (25/6) η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, που κάλυψαν το event και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κακοποίηση που έχει υποστεί σε προηγούμενες σχέσεις της.

«Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης, βίωσα την κάθε μορφή κακοποίησης, δηλαδή λεκτική, ψυχολογική, οικονομική. Και η τελευταία ήταν σωματική κακοποίηση, που εκεί λέω: τελείωσε. Και δεν ξανασχολήθηκα, ούτε ξαναμίλησα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», εξομολογείται η Ματίνα Ζάρα.

«Θεωρώ ότι μερικές φορές σε τυφλώνουν η αγάπη και ο έρωτας που έχεις για έναν άνθρωπο. Εγώ πολλές φορές δικαιολογώ τον άλλο, δίνω πάρα πολλές ευκαιρίες και έχω πάρα πολλή υπομονή», συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Όταν άρχισα να λέω τι συμβαίνει στην κολλητή μου, στην αδερφή μου, στη μητέρα μου, εκεί κατάλαβα ότι ήταν πάρα πολύ τοξικό αυτό που γίνεται και τελικά ήταν πολύ χειριστικός αυτός. Προσπάθησε να βγάλει εμένα τρελή, να μου το παρουσιάσει ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Και τελικά το πίστεψα αυτό, ότι εγώ έχω το θέμα, μέχρι να μιλήσω με ένα δικό μου άτομο», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ματίνα Ζάρα στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρα Κουτροκόη: «Πολλοί είχαν πει τότε ότι ο Γιώργος δεν ήθελε άλλο τη συνεργασία μας κι έβαλε στη θέση μου τη Μπάγια»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη. Τη γνωστή δημοσιογράφο συνάντησε η ρεπόρτερ, Ελισάβετ Οικονόμου, ρωτώντας τη για την πρόσφατη τηλεοπτική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Το λέω πρώτη φορά, με ενοχλεί αυτό, δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος»

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μάριο Καπότση με τον οποίο έχουν πάρει διαζύγιο. Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε αμηχανία ο Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Θα μου επιτρέψετε να μην τοποθετηθώ για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» κάθισε νωρίτερα σήμερα (26/6) ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος αναφέρθηκε στην παράσταση που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΑΑΔΕ: Σε συνεργασία με την OLAF η αποκάλυψη της απάτης στο Τελωνείο Πειραιά

Εκτενή ανακοίνωση για την υπόθεση της αποκάλυψης της απάτης στο Τελωνείο Πειραιά, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) εξέδωσε η ΑΑΔΕ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τόνια Σωτηροπούλου: «Βγάζω περισσότερα χρήματα από το instagram, αλλά σε βάθος χρόνου θα δικαιωθώ»

Η Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε στο Buongiorno και στη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, αν και επιλέγει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκλεψαν ανηλίκους στην παραλία Αλεξανδρούπολης – Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται ο άλλος

Δύο ανήλικοι ημεδαποί έπεσαν θύματα κλοπής σε παραλιακή περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όταν άγνωστοι τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Ύστερα από έρευνες αναζητήσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >