AD

Εξερράγη ο Γιώργος Μαζωνάκης επί σκηνής: «Πρέπει να αποχωρήσω, αυτή δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπων»

Μια έκρηξη άνευ προηγουμένου είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συναυλία που έδωσε, το βράδυ της Παρασκευής, στην Κύπρο. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν θεατές μπροστά στη σκηνή για τους οποίους και ο γνωστός τραγουδιστής διέκοψε το πρόγραμμα και εκφράστηκε ιδιαιτέρως έντονα.

«Να σας πω ρε ξεφτίλες, να σας πω κάτι. Δεν σέβεστε τους ανθρώπους που είναι εδώ. Ε; Με συγχωρείτε αλλά πρέπει να αποχωρήσω. Αποχωρώ, ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπως βλέπουμε σε απόσπασμα που κάνει τον γύρω του διαδικτύου μέσα από τα social media τις τελευταίες ώρες, για να κινηθεί προς την πίσω πλευρά της σκηνής και να προσθέσει, αμέσως μετά, τα εξής.

«Σας ευχαριστώ πολύ, αυτή δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπων. Δεν σέβονται κανέναν, ούτε εσάς πρώτον και κύριον. Εσείς πρέπει να τους βγάλετε έξω. Εσείς πρέπει να βγάλετε έξω αυτούς».

«Επιστρέφοντας, ωστόσο, μπροστά στη σκηνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθήνθηκε ξανά προς την «τεταμένη» περιοχή των θεατών αναφωνώντας: «Έλα εδώ ρε. Ποιος είναι μάγκας εδώ; Για να συνεχίσω, θα τους βγάλεις έξω όλους αυτούς! Έξω, έξω! Τον που… έξω! Έξω λέω τώρα, άντε, μην κατέβω εγώ κάτω. Ποιος είναι ο μάγκας να μας κλ…ει τα ούμπ…α; Έξω, έξω και με προβολέα δειξ’ τους» συμπλήρωσε, φανερά εκνευρισμένος, ο Γιώργος Μαζωνάκης στην συναυλία που έδωσε στην Κύπρο.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάσερ αλ-Κούντουα: Ο αυτοεξόριστος ανιψιός του Γιάσερ Αραφάτ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει στη διακυβέρνηση της Γάζας

Ένας ανιψιός του εκλιπόντος Παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ επέστρεψε στη Δυτική Όχθη έπειτα από τέσσερα χρόνια αυτοεξορίας και περιέγραψε έναν οδικό χάρτη για την ειρήνη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Μου εξαφάνισαν τα μαλλιά»: Τραμπ εναντίον Time για τη «χειρότερη φωτογραφία όλων των εποχών»

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Time, το οποίο αναφέρει «τον θρίαμβό του» μετά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Σαράντος: «Η Μαρία Ηλιάκη έκανε πλάκα για αυτό που είπαν ότι αφορούσε τον Μουτσινά»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Λάμψη 92,3, Δημήτρης Σαράντος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, εκφράζοντας την άποψή του για τις πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας Μαρίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Από τον πόνο στη λύτρωση: Η ιστορία ενός Παλαιστίνιου που συγχώρεσε τον Ισραηλινό στρατιώτη που τον πυροβόλησε

Πέρασε 14 χρόνια με πόνο, προσαρμοζόμενος στην παράλυση από τη μέση και κάτω. Όμως, ο Μουνίμπ αλ-Μασρί Τζούνιορ, 37 ετών, είπε ότι συγχώρεσε τον Ισραηλινό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >