AD

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά, τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι»

“Πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το “ανέκδοτο”, το “τίποτα έγινε βουλευτής”. Αυτά τα “ανέκδοτα” ίσως κάνουν τη ζωή πιο όμορφη”.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν το απόγευμα της Κυριακής (29/6) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε για πρώτη φορά στον καναπέ του «Καλύτερα δε Γίνεται» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφερόμενος στις κατηγορίες που δέχεται το τελευταίο διάστημα και την προσφορά του προς τους συναδέλφους του.

«Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω ζωντανά στην εκπομπή σου, αν και έχω βγει άπειρες φορές μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια, χαίρομαι που είμαι επιτέλους ζωντανά σε μια τόσο όμορφη εκπομπή, γιατί σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στη Ναταλία Γερμανού.

«Κοιτάζω πιο καθαρά το μέλλον, ένα μέλλον πολύ φωτεινό και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι τόσο τους ανθρώπους. Με έχουν εκμεταλλευτεί πολλοί άνθρωποι αλλά εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή. […] Φέτος κλείνω 50 χρόνια στο θέατρο και πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το «ανέκδοτο», το «τίποτα έγινε βουλευτής». Αυτά τα «ανέκδοτα» ίσως κάνουν τη ζωή πιο όμορφη», εξομολογήθηκε λίγο μετά ο ηθοποιός.

«Πλέον είμαι πάνω από το «μια χαρά», μετά από όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς έχω κάνει μια πολύ καλή περιουσία, πέρα από το ότι έχω βοηθήσει ανθρώπους. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, αν με χρειαστεί», παραδέχεται ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Alpha.

«Έχω βρει δύο ανθρώπους προ θανάτου, ευτυχώς η μία ζει ακόμη στο Γηροκομείο Αθηνών, η άλλη πέθανε στο Γηροκομείο Πειραιά προ κορονοϊού. Το πώς τις βρήκα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα είχα καθαρή τη συνείδησή μου αν δεν μου είχαν δώσει τα κλειδιά του σπιτιού τους και δεν τις είχα βρει στο παρά πέντε», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν με νοιάζει ό,τι κι αν πουν, έχω την υπομονή του Ιώβ. Τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι και παύουν να με λένε έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν ήταν μέσα στα όνειρά μου να γίνω βουλευτής. Η αγάπη μου όμως για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με έκανε να είμαι κοντά της. Δεν είναι κάτι που με κάνει ευτυχή, δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές», ξεκαθάρισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να απελάσει τον Σαλβαδοριανό μετανάστη Αμπρέγο Γκαρσία στην Ουγκάντα

Οι αμερικανικές δικαστικές αρχές σχεδιάζουν να απελάσουν τον Σαλβαδοριανό Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία στην Ουγκάντα, κατήγγειλαν οι δικηγόροι του, σε ένα νέο επεισόδιο μετά την αρχική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Μπάρκουλης: «9 χρόνια σήμερα, κάθε χρόνο λένε ότι είναι πιο εύκολο, αλλά κάθε χρόνο δυσκολεύει»

«Θα αντάλλαζα τα πάντα για να σε ξανά έχω κοντά μου έστω και για μία ώρα», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης. Σε μία σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο Κυριακή 24 Αυγούστου 2025

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Κυριακή 24 Αυγούστου 2025, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αταλάντη: Στο προσκήνιο η συχνή παραβίαση του STOP και του ερυθρού σηματοδότη

Μετά το χθεσινό τραγικό περιστατικό στην Αταλάντη, όπου μια 32χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, αναδεικνύεται η αυξανόμενη ανησυχία για την παραβίαση του STOP, μια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια – Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Δημοσιογραφικές πηγές υποστηρίζουν ότι νέες φορολογικές ελαφρύνσεις για τα έσοδα από ενοίκια αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι ελαφρύνσεις αυτές στοχεύουν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ζόζεφιν: «Έσβησα κεράκια, αλλά η φωτιά μου δυναμώνει» – Οι εικόνες που έκλεψαν τη βραδιά

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της με έναν λαμπερό και ιδιαίτερο τρόπο, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη γιορτινή της ανάρτηση στο Instagram.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >