AD

Ετεοκλής Παύλου για Μαρία Σολωμού: «Δεν δικαιολογεί κανένας τη βία»

Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε στο Breakfast@Star τα λεγόμενα της Μαρίας Σολωμού στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο. Ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της ηθοποιού ότι «είχε σηκώσει χέρι σε άντρα», επισημαίνοντας ότι κανείς δεν δικαιολογεί τη βία.

«Έχει πει πάρα πολλά, στα οποία φάσκει και αντιφάσκει σε πολλά σημεία. Εγώ θα ξεκινήσω με το σοβαρότερο για εμένα που είχε πει ότι είχε σηκώσει χέρι σε άντρα. Εγώ θα πω πάλι καλά που δεν μπαίνει κανείς στη διαδικασία να αναρωτηθεί τι εννοεί, γιατί ακριβώς αυτό είναι το θέμα, δε δικαιολογεί κανένας τη βία, και δεν είναι 20λεπτου ή δίλεπτου», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Υπάρχουν δηλώσεις που παρουσιάζουμε που το μοντάζ δεν αφαιρεί το νόημα όσων λες, όταν κάτι έχει αρχή μέση και τέλος και στέκεται μόνο του και είναι κατακριτέο, όπως είναι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τη βία με το τι μπορεί να εννοεί», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει τον λόγο: «Παραδέχεται ότι έλεγε τέρατα που δεν τα ‘χαν ανακαλύψει, αλλά μετά ότι έχει παρεξηγηθεί λόγω μοντάζ. Μα ίδια παραδέχεται ότι έλεγε τέρατα».

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στο φαράγγι της Δικτάμου ο Γερμανός τουρίστας

Χωρίς τις αισθήσεις του και με πολλαπλά τραύματα μεταφέρεται με φε φορείο στην έξοδο του φαραγγιού της Δικταμου, ο Γερμανός τραυματίας, για τον οποίο στήθηκε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στη Σεβίλλη η διεθνής κοινότητα για την 4η Διεθνή Διάσκεψη για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης

Με πρωτοβουλία του ΟΗΕ, ειδικοί και ηγέτες από όλο τον κόσμο συναντώνται από σήμερα στην Ισπανία σε μια διάσκεψη για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης, που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη 45χρονος για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή στη Μύκονο

Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστό αντίγραφο πυροβόλου όπλου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε για δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέους πόρους με την ενεργοποίηση τριών ευρωπαϊκών ταμείων εξασφαλίζει η κυβέρνηση – Χατζηδάκης: Προϋπολογισμός που αντιστοιχεί σε μισό Ταμείο Ανάπτυξης έως το 2032

Νέους ευρωπαϊκούς πόρους ύψους άνω των 8 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μισό Ταμείο Ανάκαμψης, εξασφαλίζει η κυβέρνηση με την ενεργοποίηση τριών ευρωπαϊκών ταμείων.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >