AD

Γιώργος Αμούτζας για το ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις: «Ακόμα και τη στιγμή που συνέβη, δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε»

«Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη στιγμή που μπορεί να έχει ένας οδηγός. Ήταν ένα σημείο που ο δρόμος ήταν περισσότερο σπασμένος από αυτό που θεωρούσαμε».

Στην ειδική εκπομπή για τη Formula1 το απόγευμα της Κυριακής (29/6) φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας. Δύο μόλις 24ωρα μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε μαζί με τον συνοδηγό του, Ηλία Παναγιωτούνη, κατά τη διάρκεια του Ράλλυ Ακρόπολις 2025, ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε για πρώτη φορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρεθεί εκτός αγώνα.

«Το Ράλλυ Ακρόπολης είναι το κόσμημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, όπου χρειάζεται στρατηγική αλλά χρειάζεται και τύχη. Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία, είχαμε προετοιμαστεί σωστά. Χρειάζεσαι ανθρώπους να σε στηρίξουν και να πιστέψουν σε σένα, εγώ φέτος τους είχα, με ένα πολύ υψηλού επιπέδου αυτοκίνητο, αυτό με το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε και το ελληνικό πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

«Δυστυχώς το Ράλλυ Ακρόπολης δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Έτσι είναι οι αγώνες. Σίγουρα θα μπορούσα να αφήσω λίγο γκάζι και να περάσω λίγο πιο αργά. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπορούσαμε να το προβλέψουμε με τίποτα», περιγράφει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Ακόμα και τη στιγμή που συνέβη, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε και να καταλάβουμε πώς ένα τόσο μικρό πήδημα, που είναι ένα πήδημα από τα πολλά που έχει αυτή η ειδική (διαδρομή), ένα σημείο που είναι γραμμένο στις σημειώσεις μας, ένα σημείο το οποίο το ξέρουμε πάρα πολύ καλά -γιατί η Θήβα είναι μια ειδική (διαδρομή) που χρησιμοποιούμε και στο πρωτάθλημα Ελλάδος, άρα για εμάς είναι ο δρόμος που ξέρουμε καλύτερα και είναι ένα σημείο που τα αγωνιστικά αυτοκίνητα περνούν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα- πώς έγινε αυτό», παραδέχεται ο Γιώργος Αμούτζας.

«Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη στιγμή που μπορεί να έχει ένας οδηγός, είτε είναι σε αγωνιστικό αυτοκίνητο είτε όχι. Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές, οι άτυχες. Ήταν ένα σημείο που ο δρόμος ήταν περισσότερο σπασμένος από αυτό που θεωρούσαμε», κατέληξε στην περιγραφή του ο Γιώργος Αμούτζας για το σοκαριστικό του ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χρήστος Δάντης για Μουρατίδη: «Δεν έχει δικαίωμα η Πρωτοψάλτη να κάνει περιοδείες επειδή δεν έχει φρέσκο hit; Είναι αστείο»

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τον Νότη Σφακιανάκη, τα αρνητικά σχόλια, τα προσωπικά του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πρωτιά της φοιτητικής ομάδας του ΕΜΠ στον διεθνή διαγωνισμό ανεμογεννητριών ISWTC

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του φετινού διεθνούς διαγωνισμού μικρών ανεμογεννητριών ISWTC κατέκτησε η φοιτητική ομάδα Aiolos NTUA του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπως έγινε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σ. Λαβρόφ: Η αύξηση των αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ ίσως προκαλέσει την κατάρρευση του

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η απόφαση των μελών του ΝΑΤΟ να αυξηθούν οι αμυντικές δαπάνες θα αποβεί καταστροφική καθώς θα μπορούσε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αν δεν υπήρχε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν θα είχαμε μάθει τίποτα (audio)

Τις τρέχουσες εξελίξεις, όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό της χώρας και ειδικότερα το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στο ενημερωτικό ραδιόφωνο του Πρώτου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναταλία Γερμανού: «Η ομάδα δε θα είναι σύσσωμη, κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στα συνεργεία των πρωινών εκπομπών για το τηλεοπτικό της μέλλον, κάνοντας έναν θετικό απολογισμό. Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε, επίσης, το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >