AD

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό, τελικά όμως δικαιώθηκα»

“Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;”,

Μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε το βράδυ της Τρίτης (1/7) η Κατερίνα Λιόλιου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει το προηγούμενο διάστημα και την κριτική που έχει δεχθεί για κάποιες μουσικές και στυλιστικές επιλογές της πάνω στην πίστα.

«Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι σε σχέση, δεν είναι κάτι που το κρύβω. Είναι το τι επιλέγει ο καθένας και τι θέλει και ο άλλος, πώς νιώθει κάθε άνθρωπος να εκφραστεί, να δείξει τη χαρά του. Εγώ δεν θέλω να το κρύβω, δεν νιώθω ότι κάνω κάτι κακό», είπε αρχικά η Κατερίνα Λιόλιου, απαντώντας για την προσωπική της ζωή.

«Σίγουρα υπάρχουν σχόλια για τον τρόπο που μπορεί να ντυθώ ή να καθίσω στη σκηνή ή για το ρεπερτόριο που μπορεί να επιλέξω. Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι. Εγώ κάθομαι όπως νιώθω άνετα. Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για τον τρόπο που κάθομαι στη σκηνή», παραδέχεται η τραγουδίστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν συμφωνώ αλλά κατανοώ ότι κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν ότι οι γυναίκες είναι το ίδιο με τους άντρες. […] Από τη στιγμή που επιλέγεις να εκτεθείς, ξέρεις ότι θα υπάρξουν σχόλια στα social media. Επιλέγω να εστιάσω στις «καρδούλες» και όχι στα αρνητικά σχόλια. Θα ρίξουμε τους προβολείς στους 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα απ’ όσα βλέπουν;», σχολιάζει η Κατερίνα Λιόλιου.

«Νιώθω ότι δικαιώθηκα. Είναι τρομερή ικανοποίηση να καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που θέλει να δει και να ακούσει ο κόσμος κι εσύ να του το προσφέρεις. Θεωρώ κομβικό σημείο της καριέρας μου το «Κατερινάκι Σου». Κανονικά θα έπρεπε να σου πω το «Νοικιάστηκε» αλλά εγώ δεν το ένιωσα εκεί», εξομολογείται η Κατερίνα Λιόλιου.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ό. Τσάπαλο για σχολάζουσες κληρονομιές: Σε 15 μήνες το πολύ η εκκαθάριση αντί για 10 έτη που χρειαζόμασταν μέχρι τώρα (audio)

Στο θέμα των σχολαζουσών κληρονομιών, ένα ζήτημα υπαρκτό εδώ και πολλές δεκαετίες, τι αλλάζει και πώς θα αξιοποιήσει το Δημόσιο χιλιάδες ακίνητα, εξήγησε αναλυτικά ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Πηλιχού: «Με χαρά θα συμμετείχα σε ένα reunion του Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η Ιωάννα Πηλιχού έκανε πρόσφατα δηλώσεις στην τηλεόραση, με αφορμή την παρουσία της σε θεατρική πρεμιέρα, και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός reunion της αγαπημένης σειράς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δ. Παπαστεργίου: Πού και πότε θα τοποθετηθούν κάμερες

Για την τοποθέτηση των καμερών στους δρόμους μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή NEWSROOM του ΕΡΤnews, ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζοντας ότι οι έξυπνες νέες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συγκίνηση στις πρώτες κηδείες – Οργή για παράδοση σορού Παλαιστινίου

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα σε Ισραήλ και Γάζα, καθώς τη χαρά για την επιστροφή των ζωντανών διαδέχεται η λύπη για τους νεκρούς. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >