Το νέο βίντεο που ανήρτησε η Καλομοίρα στα social media, σχετικά με τον δύσκολο τελευταίο μήνα λόγω του θανάτου του πεθερού της, σχολίασε η ομάδα του Happy Day στον Alpha το πρωινό της Τετάρτης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς εστίασε στον λάθος συγχρονισμό της τραγουδίστριας στο συγκεκριμένο βίντεο.
«Άλλο κι αυτό! Λάθος timing. Την ώρα που είσαι με τα καλλυντικά από δω και δω, ξεβάφεσαι, να περιγράφεις τώρα την προετοιμασία της κηδείας του πεθερού σου; Δεν λέω ότι το κάνει κακοπροαίρετα αλλά εντάξει» επισήμανε, αρχικά, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha.
«Δηλαδή ένιωσα λίγο awkward, όπως θα έλεγε και η Καλομοίρα».
Με τη σειρά της, δε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε πως «επειδή την ξέρω και την αγαπώ και ξέρω πόσο της οικογένειας είναι, είναι ένα κορίτσι που παράτησε τα θέλω και καριέρα της βάζοντας τα όλα σε δεύτερη μοίρα, για να είναι με την οικογένεια της, δεν το παρεξηγώ».
«Η αλήθεια είναι πως ναι, αν με είχε ρωτήσει, μπορεί να της έλεγα «μήπως το παρεξηγήσουν» αλλά , επειδή ξέρουμε ποια είναι και πως σκέφτεται, το προσπερνώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha.
Πηγή: zappit.gr