AD

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Ακόμα και οι συνεργάτες του τον κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα»

«Ίσως ήταν η στιγμή που αποφάσισε να το αναφέρει για πρώτη φορά στους συνεργάτες του», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης στον Alpha, σχολίασε την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είχε αναφέρει ότι έπαθε κρίση πανικού στον αέρα του Πρωινού. Η παρουσιάστρια εστίασε στις αντιδράσεις των συνεργατών του δημοσιογράφου όταν τους ενημέρωσε για τα συναισθήματα που βίωσε λίγο νωρίτερα. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα σημείωσε: «Παρατήρησα ότι οι συνεργάτες του τον κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα, προσπαθώντας να καταλάβουν πότε συνέβη αυτό που περιέγραφε».

«Στις πρώτες φορές που βιώνεις πανικό, νιώθεις ότι πεθαίνεις και δεν μπορείς να σταθείς. Στη συνέχεια, μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι. Από όσα είπε, κατάλαβα ότι το έχει ξαναζήσει, έχει μιλήσει με ειδικό και έχει λάβει καθοδήγηση για το πώς να το αντιμετωπίζει. Προφανώς δεν ήταν η πρώτη φορά, γιατί όλοι γύρω σου το καταλαβαίνουν», πρόσθεσε.

«Απλά βλέπω τους συνεργάτες του να ακούνε κάτι σαν να είναι καινούργιο, που σημαίνει ότι ίσως για τον ίδιο ήταν η στιγμή που αποφάσισε να το αποκαλύψει», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δήμητρα Βαμβακούση: «Με συγκινεί πιο πολύ από όλα που η κόρη μου κάνει τον σταυρό της» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Make Up Stories» του Παντελή Τουτουντζή στο YouTube, φιλοξενήθηκαν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το γνωστό ζευγάρι μοιράστηκε τις εμπειρίες από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ινδονησία: Δεκάδες άτομα αγνοούνται μετά τη βύθιση σκάφους κοντά στο Μπαλί – Αναφορές για νεκρούς

Τουλάχιστον 61 άτομα αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός φέρι μποτ κοντά στο δημοφιλές νησί Μπαλί της Ινδονησίας, αργά το βράδυ της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χανιά: Έπεσε από σκαλωσιά 41χρονος οικοδόμος – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται από χτες Τετάρτη, ένας 41χρονος μετά από εργατικό ατύχημα που είχε στα Χανιά, πέφτοντας από σκαλωσιά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας υπερασπίζεται το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν αποδεχόμαστε τον χαρακτηρισμό «παράνομο»

«Δεν είναι αποδεκτός» για την Τουρκία ο χαρακτηρισμός «παράνομο» για το τουρκολιβυκό μνημόνιο ανέφεραν σήμερα, Πέμπτη, πηγές του υπουργείου Άμυνας της γειτονικής χώρας κληθέντες να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση 34χρονου που συνελήφθη για πάνω από 11 ληστείες

Μόνο στα νότια προάστια, συγκεκριμένα σε Άγιο Δημήτριο, Δάφνη, Υμηττό, Νέο Κόσμο και Νέα Σμύρνη, ο συγκεκριμένος δράστης πραγματοποίησε 11 ληστείες μέσα σε έναν μήνα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ντιόγκο Ζότα: Βίντεο από τον τόπο όπου σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής και ο αδερφός του με τη Lamborghini

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Ντιόγκο Ζότα και τον αδερφό του, Αντρέ Φελίπε, στην Ισπανία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >