AD

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά. Οι κατηγορούμενοι συνοδευόμενοι από δικηγόρο παρέμειναν επί ένα δίωρο εδώ στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή να απολογηθούν τη Δευτέρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν πίσω στην Ασφάλεια όπου και κρατούνται προσωρινά.

«Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε βιασμό. Αυτό που προέχει είναι να δοθεί ο χρόνος στην κοπέλα να επουλώσει τα τραύματά της. Και η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει με τα στοιχεία που υπάρχουν», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Παναγιώτης Κάσσης.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης 16χρονου συλληφθέντα ισχυρίστηκε πως «συναινετική πράξη είναι το πρώτο σχόλιο και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα αφού μελετήσουμε τη δικογραφία».

Το παιδί φέρεται να παρασύρθηκε από έναν εκ των δραστών σε οικία, από ραντεβού το οποίο κλείστηκε από διαδικτυακή εφαρμογή, όπου τρεις από τους τέσσερις προχώρησαν στη σεξουαλική κακοποίηση.

Το κορίτσι εντοπίστηκε αργότερα σε εξωτερικό χώρο στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου καταγγέλθηκε το περιστατικό.

«Όταν μιλάμε για ένα 14χρονο παιδί, δεν μπορούμε να μιλάμε παρά μόνο για βιασμό. Με οποιεσδήποτε συνθήκες και αν έγινε η πράξη. Το κορίτσι παρασύρθηκε και οδηγήθηκε σε μια οικία», είπε στο ΕΡΤΝews, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για βιασμό από κοινού, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ενώ ο 19χρονος για συνέργεια στον βιασμό.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο τοκετός πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κάτι ιερό»

Στα εγκαίνια του πρώτου κέντρου φυσικού τοκετού της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προσοχή σε επικίνδυνα e-mails με κακόβουλα λογισμικά που παρουσιάζονται ως PDF

Κάθε μέρα, αμέτρητα αρχεία PDF ανταλλάσσονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πλατφορμών ανταλλαγής μηνυμάτων και η εταιρεία κυβερνοασφάλειας ESET προειδοποιεί ότι αυτά τα αρχεία μπορεί να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιούλικα Σκαφιδά: «Κατέβηκε στο φανάρι και μου είπε «θα σου σπάσω τα μούτρα» ενώ ήμουν έγκυος»

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί η Γιούλικα Σκαφιδά, για μια συνέντευξη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μίλησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: Νέο πρόστιμο στη Royal Mail για καθυστερήσεις στις παραδόσεις «εκατομμυρίων επιστολών» 

Πρόστιμο 21 εκατ. λιρών (24 εκατ. ευρώ) επέβαλε σήμερα στη βρετανική ταχυδρομική εταιρεία Royal Mail, η οποία εξαγοράστηκε νωρίτερα φέτος από τον Τσέχο δισεκατομμυριούχο Ντάνιελ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ, έτους 2025. Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >