AD

Συνελήφθη αλλοδαπός με πάνω από 18 κιλά κάνναβης στο «Ελ. Βενιζέλος»

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 6 Ιουλίου 2025, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (skunk).

Πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η σύλληψη του οποίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ύστερα από ανάλυση στοιχείων, διασταυρώσεις και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του κατηγορούμενου, προερχόμενου από χώρα του εξωτερικού, στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση -2- ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους -18- κιλών και -900- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός της αποσκευής του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 36χρονου έξω από παιδικό σταθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη στο πρωί της Πέμπτης (25/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 36χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος κατελήφθη επί της οδού Σμύρνης, έξω από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τρύφωνας Σαμαράς σε ξεκαρδιστικό απρόοπτο μπροστά στις κάμερες: «Καλέ, δεν βγαίνει;»

Το ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό project αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τον γνωστό κομμωτή συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >