Θλιβερός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στο Αγρίνιο.
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, το ένα εξ αυτών έπεσε σε χαντάκι και τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο νεαρός οδηγός του και να απανθρακωθεί.
Στη γειτονιά του στον Άγιο Χριστόφορο παλαιό επικρατεί θλίψη, όλα τα παιδιά στη γειτονιά δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη πως δεν θα τον ξαναδούν καθώς εκεί στα γηπεδάκια έπαιζαν από μικροί.
Το τροχαίο που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία συνέβη χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό, στο ύψος του ΟΑΕΔ.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε με βαν και στη συνέχεια κατέληξε σε χαντάκι, όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες. Αποτέλεσμα ο 21χρονος οδηγός να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.
Μαζί του στο όχημα επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία κατάφερε να βγει τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και το ΕΚΑΒ.
Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν επίσης ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο βαν, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.