AD

Π. Μαρινάκης: Ο Ευ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι μαζί με τον Αλ. Τσίπρα εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα το 2015

Αιχμηρή κριτική εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Παύλος Μαρινάκης, στον Ευκλείδη Τσακαλώτο με επίκεντρο  δηλώσεις τους στους Financial Times σχετικά με το δημοψήφισμα του 2015.

«Με απροκάλυπτο πολιτικό κυνισμό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποφάσισε να μας “ενημερώσει”, μέσω ενός διεθνούς μέσου ενημέρωσης, για το πώς μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα εργαλειοποίησαν το δημοψήφισμα και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό για να υπογράψουν με τους δανειστές μια συμφωνία λιτότητας, η οποία ήταν πολύ μακριά από όσα είχαν υποσχεθεί.

Με δήλωσή του στους Financial Times, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι «θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός με μία καλή δόση λιτότητας χωρίς δημοψήφισμα».

Πρακτικά ομολόγησε με 10 χρόνια καθυστέρηση, έστω και δια του ξένου Τύπου, τον αδίστακτο εμπαιγμό των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το «θέατρο» της δήθεν εξάμηνης διαπραγμάτευσης που οδήγησε στο δραματικό δημοψήφισμα του 2015.

Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα, την ώρα που εργαζόμενοι έχαναν τις δουλειές τους και κατέρρεαν η οικονομία μαζί με την εμπιστοσύνη πολιτών και επενδυτών.

Ο κυνισμός τους μαζί με τον καταστροφικό τους τυχοδιωκτισμό και την ανεπανάληπτη δημαγωγία, θα μείνουν στην ιστορία ως αντιπαράδειγμα πολιτικής πράξης.

Καλούμε τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ. Τσακαλώτο να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και πλέον σε ελληνικά μέσα: «ήταν το δημοψήφισμα μια σκηνοθετημένη εξαπάτηση του ελληνικού λαού προκειμένου να οδηγηθούν σε μια προαποφασισμένη συμφωνία που, τελικά, κόστισε 100 δισ. ευρώ επιπλέον στον ελληνικό λαό»;, σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στα 6,6 δισ. ευρώ ο φορο-λογαριασμός του Οκτωβρίου – Φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ οι «βαριές» υποχρεώσεις

Αυξημένες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις που καλούνται να τακτοποιήσουν το τελευταίο τρίμηνο του έτους οι φορολογούμενοι, καθώς στις δόσεις του φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μάρτζυ Λαζάρου: «Έχω ζήσει άσχημες καταστάσεις στην τηλεόραση, ήταν προσβλητικοί»

Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα. Οι δύο δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν τo Weekend Live τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καταβολή μισθών σε 70.000 ένστολους εν μέσω shutdown, ανακοίνωσε η κυβέρνηση Τραμπ

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σκοπεύει να καταβάλει κανονικά τις αποδοχές σε περισσότερους από 70.000 ένστολους αξιωματικούς επιβολής του νόμου, παρά τη συνεχιζόμενη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού: Σποραδικές καταιγίδες και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απολιθώματα χεριών εξαφανισμένου συγγενή του ανθρώπου αποκαλύπτουν είδος που μπορεί να ήταν σε θέση να χρησιμοποιεί εργαλεία

Τα πρώτα γνωστά απολιθώματα χεριών από έναν εξαφανισμένο συγγενή του ανθρώπου ανακαλύφθηκαν στην Κένυα, αποκαλύπτοντας ένα είδος με απροσδόκητη επιδεξιότητα και λαβή παρόμοια με αυτή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >