Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για το Survivor στο κανάλι “xrisst” στο YouTube. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, αναφέροντας ότι η αμοιβή του ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.
«Αν δεν είχα οικονομικά προβλήματα, δεν θα πήγαινα στο Survivor. Ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αυτοκίνητο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, δεν υπήρχε διέξοδος. Παράλληλα, έβλεπα όλους τους παίκτες του Survivor να κλείνουν δουλειές σε θέατρα, μουσικές παραγωγές και άλλα. Όταν αποφάσισα να συμμετάσχω, ήμουν στα χειρότερα της ζωής μου», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο Survivor έπαιρνα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Στην αρχή σκεφτόμουν να ζητήσω 2.000 ευρώ, επειδή δεν ήξερα πώς κυμαίνονται οι αμοιβές. Όμως, αποφάσισα να κρατηθώ και να δω τι θα μου προτείνουν, και μου είπαν “να πούμε για 4.500 – 5.000” και είπα ναι, 5.000 ευρώ! Αν ήξερα τις συνθήκες, θα ζητούσα 15, 20!».