Για τα social media και την αναγνωρισιμότητα μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Η αναγνωρισιμότητα βοηθάει έναν ηθοποιό; Με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τι σχέση έχετε; Πώς βλέπετε το κυνήγι των γυναικών και των ανδρών για την τέλεια εικόνα στο Instagram; Σας επηρεάζουν τα σχόλια ή η κακόβουλη κριτική στα media;
Σίγουρα, ο θεατής θέλει να αναγνωρίζει τον ηθοποιό που θα ακολουθήσει, αλλά διαφέρει το αν σε αναγνωρίζει επειδή είσαι τηλεοπτικός μαϊντανός ή ένας καλός ηθοποιός του θεάτρου. Χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα γεννοφάσκια τους. Θεωρώ ότι έχουν πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά.
Η παιδεία και το επίπεδο του καθενός καθορίζουν τον τρόπο χρήσης τους. Βρίσκω τραγικό το να πλασάρει κανείς μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, εφόσον δεν μιλάμε για καλλιτεχνικό περιεχόμενο. Είμαι πολύ ανοιχτός στην κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Οτιδήποτε άλλο με αφήνει αδιάφορο.
Πηγή: zappit.gr