AD

Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (18/07): Υψηλός κίνδυνος σε 24 περιοχές της χώρας

Με τους βοριάδες ως και στα 6 Μποφόρ και τη θερμοκρασία σε άνοδο, υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς σε 24 περιοχές της ελληνικής επικράτειας (επίπεδο 3), σύμφωνα τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εξέδωσε για σήμερα, Σάββατο (19/07), η Πυροσβεστική.

 

Σε κίτρινο συναγερμό (επίπεδο 3 – Υψηλός Κίνδυνος), βρίσκεται η Αττική, η Βοιωτία, η Εύβοια, η Αιτωλοακαρνανία, η Πρέβεζα, η Θεσπρωτία,η Αργολίδα, η Κορινθία, η Μεσσηνία, η Λακωνία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Άγιον Όρος, η Καβάλα, η Θάσος, αλλά και περιοχές της Φωκίδας, της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας, των Σερρών, της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αρκαδίας, των νησιών Ιονίου και της Ρόδου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νίκος Ψαρράς: «Αν δεν έχεις σπουδάσει θέατρο, δεν μπορείς να το κάνεις κάθε βράδυ όσους followers κι αν έχεις, ακόμα και εκατομμύρια»

Στην επίσημη πρεμιέρα της νέας θεατρικής του παράστασης, ο καταξιωμένος ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε ανοιχτά για τη σχέση μεταξύ social media και θεάτρου, προσφέροντας μια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατάρρευση κτηρίου στην Τουρκία: Νεκροί και οι γονείς – Μόνο η κόρη της οικογένειας επέζησε

Ένα επταόροφο κτήριο διαμερισμάτων στην βορειοδυτική πόλη Γκέμπζε στην Τουρκία κατέρρευσε νωρίς την Τετάρτη, παγιδεύοντας μια οικογένεια πέντε ατόμων στα συντρίμμια και σκοτώνοντας τέσσερα από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >