AD

Έφη Πίκουλα: «Θα αποκαλύψω την τελευταία επιθυμία του Τάκη Βουγιουκλάκη για την αδελφή του, Αλίκη»

Η Έφη Πίκουλα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο του έρωτα με τον αείμνηστο σύζυγο της, Τάκη Βουγιουκλάκη ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και την τελευταία του επιθυμία.

Το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας ήταν ο σκηνοθέτης – παραγωγός Τάκης Βουγιουκλάκης. Ήσασταν 35 χρόνια παντρεμένοι, μέχρι που «έφυγε». Ήταν αρκετά μεγαλύτερος σας.

Ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου και μου τη γέμισε ροδοπέταλα. Ο Τάκης ήταν υπέροχος σε όλα του. Ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα του. Σταμάτησα και το έκανα με πλήρη επίγνωση καθώς, τελειώνοντας τη Λάμψη, ήθελα να αφιερωθώ λίγο στο σπίτι μου, στη ζωή μου και στην οικογένεια μου. Το αποφάσισα και δεν το μετανιώνω με τίποτα. Ήμουν τόσα χρόνια στη Λάμψη και δούλευα και δεν ήξερα κατά που πέφτει το σαλόνι μου, που είναι η κουζίνα, που είναι η ντουλάπα μου. Τόσο πολύ ήμουν «αφιονισμένη» με τα γυρίσματα. Διάβασμα, γύρισμα, διάβασμα, γύρισα.

Μετά ένιωσα και λίγο γυναίκα. Όταν δουλεύεις συνέχεια, δεν βλέπεις τον άντρα σου, δεν ζεις, δεν μπορείς να πας σε ένα ταβερνάκι, δεν μπορείς να βγεις έξω, δεν μπορείς να πας στο εξοχικό σου, να χαρείς, να δημιουργήσεις. Όλα αυτά, απλές καθημερινές χαρές, τα είχα στερηθεί. Και ήθελα να ζήσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Και γι’ αυτό έλεγα πολλά «όχι» στη δουλειά, δεν ήθελα. Μου λέγανε «μα, πως άφησες την καριέρα σου για τον Τάκη;». Δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς, γιατί άντε τώρα να εξηγήσεις ότι αυτή ήταν η επιθυμία μου, ήθελα να ζήσω στιγμές με τον Τάκη.

[…] Πως θέλετε να τελειώσουμε αυτή τη συνέντευξη ψυχής;

Με το να σας αποκαλύψω την τελευταία επιθυμία του Τάκη, που θα την κάνω σύντομα πράξη γιατί εκείνος δεν πρόλαβε. Ήθελε να εκδώσει ένα άλμπουμ με τίτλο «Η δική μου Αλίκη» με σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία. Μέχρι τα Χριστούγεννα αυτό θα βγει από τις εκδώσεις Δωδώνη. Θα είναι ένα άλμπουμ για την Αλίκη με σπάνιο, προσωπικό, αδημοσίευτο υλικό αλλά και ποιήματα που έγραψε ο Τάκης για την Αλίκη κι άλλα ντοκουμέντα από τη ζωή τους.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της Έιντα: «Ήρθα σε κόντρα με δικούς μου ανθρώπους, το μονογονεϊκό είναι σκληρό»

“Το ταξίδι στην Αφρική δεν ήταν εύκολο να γίνει. Είχα όμορφες στιγμές, τη θεωρώ πατρίδα μου την Ουγκάντα”. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΛΔ Κονγκό: Ισλαμιστές αντάρτες σκότωσαν περισσότερους από 50 αμάχους σε κηδεία στο ανατολικό τμήμα της χώρας

Οι αντάρτες των Συμμαχικών Δημοκρατικών Δυνάμεων (ADF) σκότωσαν, χρησιμοποιώντας ματσέτες, πάνω από 50 πολίτες σε κηδεία στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (ΛΔ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τους πάντες unfollow στο Instagram – Κράτησε μόνο έναν!

Δε φαντάζεστε ποιο πρόσωπο επέλεξε να κρατήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Instagram Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις τελευταίες ώρες σχολιάζεται έντονα, καθώς έκανε μαζικά unfollow στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ισραήλ: Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους θα έβλαπτε την «περιφερειακή σταθερότητα»

Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους θα έβλαπτε την «περιφερειακή σταθερότητα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γκίντεον Σάαρ λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εργασιών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος και αφιέρωμα στον Γιώργο Τσεμπερόπουλο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα απονείμει τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο για το σύνολο της προσφοράς του στο σινεμά στον σπουδαίο δημιουργό Γιώργο Τσεμπερόπουλο, έναν από τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >