AD

Πάτρα: Επαναλειτουργεί η ιατροδικαστική υπηρεσία – Έρευνα για λάθη και παραλείψεις σε υποθέσεις

Από σήμερα επαναλειτουργεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας, η οποία είχε αναστείλει τη λειτουργία της από τις 10 Ιουλίου με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Σήμερα το πρωί, έφτασε στην υπηρεσία ιατροδικαστής από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει ήδη εκτελέσει ιατροδικαστικές πράξεις, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο νεκροψίες.

Η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί σύντομα, καθώς αναμένεται η άφιξη ενός ακόμη ιατροδικαστή. Υπάρχει επίσης η πρόβλεψη, αν χρειαστεί, να υποστηριχθεί η υπηρεσία από έναν τρίτο επικουρικό ιατροδικαστή. Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας, σήμερα αναμένεται να επισκεφθεί την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα σχετικά με τις ιατροδικαστικές γνωματεύσεις, με αφορμή την υπόθεση Μουρτζούκου. Η έρευνα διεξάγεται σε δύο επίπεδα, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Εισαγγελία Εφετών Πάτρας.

Στην Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία έχουν μεταφερθεί και ελέγχονται τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλιπή στοιχεία, ενώ από την Εισαγγελία Εφετών Πάτρας θα κληθούν να καταθέσουν γιατροί και πολίτες που έχουν καταγγείλει λάθη σε ιατροδικαστικές πράξεις.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Axios : Το επιτελείο του Τραμπ «έξαλλο» με τον Νετανιάχου για τη Συρία – «Συμπεριφέρεται σαν τρελός»

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν χθες στον ιστότοπο  Axios ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι «εκτός ελέγχου» και «συμπεριφέρεται σαν τρελός» και «παιδί», προειδοποιώντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 13 για παράνομες επιδοτήσεις στη Φθιώτιδα – Ποινές φυλάκισης από 6 έως 40 μήνες

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχους τους 13 κατηγορούμενους για την υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας, επιβάλλοντας ποινές φυλάκισης από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παναγιώτης Μπουγιούρης για Φιλιππίδη: «Είναι μια τραγωδία που κανένας δεν θέλει να ζήσει»

«Ως άνθρωπος δεν μπορώ να μην συμπάσχω με αυτό το καινούργιο πρόβλημα που του προέκυψε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Σπύρος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πιερρακάκης: Οι πέντε αλλαγές στις τραπεζικές χρεώσεις και προμήθειες – Πού έρχονται μειώσεις

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή που προσφέρει σημαντικές ελαφρύνσεις στους πολίτες σχετικά με τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >