AD

Κόρα Καρβούνη: «Τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο για την γυναίκα στην κοινωνία»

“Πιστεύω πολύ στην δύναμη της τέχνης, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους και να δώσει μηνύματα” δηλώνει η Κόρα Καρβούνη.

Με αφορμή την συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Grand Hotel» του ΑΝΤ1, η Κόρα Καρβούνη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα της παρουσία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και στις αλλαγές που έχουν επέλθει στη θέση της γυναίκας στην κοινωνία με την πάροδο των χρόνων.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας όταν πατάτε το πόδι σας στην Επίδαυρο;

Έχω παίξει αρκετές φορές στην Επίδαυρο και κάθε φορά μα κάθε φορά είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Πραγματικά η Επίδαυρος είναι ένα ιερό και καθηλωτικό μέρος και εύχομαι όλοι οι ηθοποιοί έστω για μια φορά στην καριέρα τους να παίξουν εκεί. Είναι θεραπευτήριο όχι μόνο για τους ηθοποιούς, αλλά και για τους θεατές, για όλους μας. Αυτός ο χώρος ήταν για να θεραπεύονται οι ασθενείς και υπάρχει στο συλλογικό ασυνείδητο μας. Αυτό το αισθάνονται και οι θεατές, όχι μόνο ο ηθοποιός.

Η θέση της γυναίκας σήμερα στην κοινωνία, ουσιαστικά έχει αλλάξει;

Τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας κατά τη γνώμη μου. Το θέατρο πάντα βοηθάει, γιατί βοηθάει και τους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι θεραπευτικό. Πιστεύω πολύ στην δύναμη της τέχνης και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους και να δώσει μηνύματα.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άνθρωποι ξεπερνούν την τεχνητή νοημοσύνη σε διαγωνισμό μαθηματικών

Οι άνθρωποι ξεπέρασαν τα γενετικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που ανέπτυξαν η Google και η OpenAI σε έναν κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών, παρότι τα προγράμματα πέτυχαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζεται χωρίς τη Ναταλία Αργυράκη, ανοίγει τα φτερά της»

“Πάει αλλού, εύχομαι να πάνε όλα πάρα πολύ καλά, φίλοι παραμένουμε” επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πανιώτης Ραφαηλίδης. Για τις αλλαγές που θα δούμε προσεχώς στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στις 24 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκε η δίκη για τις υποκλοπές μέσω του Predator

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2025 προσδιορίστηκε ενώπιον του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη για την υπόθεση των υποκλοπών μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator, με κατηγορούμενους τέσσερις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη και δεύτερος Μολδαβός καταζητούμενος με ερυθρά αγγελία από την Interpol

Στη σύλληψη δύο Μολδαβών που καταζητούνταν με ερυθρά αγγελία από την Interpol προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >