AD

Pokemon Πάρκο στην Καρδιά του Τόκιο: Μια Νέα Εποχή Ψυχαγωγίας

Το εξαιρετικά δημοφιλές franchise του Pokemon πρόκειται να ανοίξει το πρώτο μόνιμο θεματικό του πάρκο στο Τόκιο την άνοιξη του 2026, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ψυχαγωγίας Yomiuri Land και η ιαπωνική εφημερίδα The Yomiuri Shimbun.

Η Ιαπωνία έχει υποδεχτεί αριθμό-ρεκόρ τουριστών τους τελευταίους μήνες, ενισχύοντας τη ζήτηση για τουριστικά αξιοθέατα, όπως το θεματικό πάρκο κινηματογραφικών στούντιο “The Making of Harry Potter”, που άνοιξε στο Τόκιο το 2023.

Τα Pokémon έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο μετά την κυκλοφορία τους το 1996 ως παιχνίδι ρόλων (RPG) για το φορητό Game Boy της Nintendo. Το franchise περιλαμβάνει επίσης ταινίες, τη δημοφιλή animated σειρά και το mobile παιχνίδι Pokemon Go επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Θα λειτουργεί από την PokePark Kanto, μια επιχείρηση που ιδρύθηκε από κοινού από την The Pokemon Company, την Yomiuri Land και την The Yomiuri Shimbun. Θα καλύπτει έκταση 2,6 εκταρίων (6,4 στρεμμάτων) και θα βρίσκεται εντός του Yomiuri Land, του μεγαλύτερου λούνα παρκ της ιαπωνικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου τα Pokémon θα είναι πάντα παρόντα και όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να διασκεδάζουν μαζί τους», δήλωσε ο Junichi Masuda, επικεφαλής δημιουργικού.

Το πάρκο θα περιλαμβάνει δύο περιοχές: ένα “δάσος Pokémon”, που περιγράφεται ως ένας “ευρύχωρος άγριος χώρος”, και μια περιοχή με καταστήματα και παιχνίδια.

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική καλοκαιρινή συνήθεια των παιδιών να συλλέγουν έντομα, το παιχνίδι καλεί τους παίκτες να πιάσουν και να εκπαιδεύσουν στη μάχη εκατοντάδες “τέρατα τσέπης”, εμπνευσμένα από ζώα, μυθικά πλάσματα και αντικείμενα.

Πηγή: Afp, The Straits Times 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεπάλ: Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων που προκάλεσαν το θάνατο 19 ανθρώπων

Ο πρωθυπουργός του Νεπάλ, Κ.Π. Σάρμα Όλι, ανακοίνωσε την παραίτησή του την Τρίτη, επομένη των διαδηλώσεων κατά του μπλοκαρίσματος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Μπέζος: «Καταναλώνω και ανοησίες για να γελάσω και να χλευάσω, επιτυχία δεν είναι τα νούμερα της τηλεόρασης»

Ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το ‘χουμε!» με την Ναταλία Αργυράκη, εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την ποιότητα των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μήνυμα Γεραπετρίτη: Οι έρευνες για το καλώδιο θα συνεχιστούν – Η ηλεκτρική διασύνδεση θα προχωρήσει

«Προσπαθούμε να έχουμε μία πολυδιάστατη και ισόρροπη πολιτική στη Λιβύη, η οποία είναι μία δύσκολη χώρα», σημείωσε, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», ο υπουργός Εξωτερικών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σεισμός – Νέα Στύρα: Αναστατωμένοι ακόμη οι κάτοικοι από τον σεισμό 5,2 ρίχτερ, δεν καταγράφηκαν ζημιές – Τι λένε Λέκκας και Καραστάθης στο ΕΡΤnews

Καθησυχαστικοί παραμένουν οι σεισμολόγοι ενώ παράλληλα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του σεισμικού φαινομένου, που σημειώθηκε χθες λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην Εύβοια με τα 5,2

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μετά την πτώση του Φρανσουά Μπαϊρού ο Μακρόν βρίσκεται και πάλι “με την πλάτη στον τοίχο”

Για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο, ο Εμανουέλ Μακρόν καλείται να επιλέξει έναν πρωθυπουργό ικανό να αποφύγει την άμεση δυσπιστία της Εθνοσυνέλευσης. Το Ελιζέ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >