AD

Γιώργος Κακοσαίος: «Ήθελα να κάνω και κάτι στο χωριό, γι’ αυτό αποφάσισα να καλλιεργήσω ρίγανη»

«Επεισα τον πατέρα μου και το κάνουμε μαζί πιο πολύ για να έχουμε μια επαφή με τον τόπο και τις ρίζες μας», αποκάλυψε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του ασχολία, την καλλιέργεια ρίγανης στο χωριό του.

«Είμαι και αγρότης. Η ρίγανη έχει ενδιαφέρον. Καλλιεργώ ρίγανη από πέρυσι. Ο καημός της γιαγιάς μου πάντα ήταν ότι δεν πάμε στο χωριό. Φέτος είμαστε σχεδόν έναν μήνα όλοι οικογενειακώς στο χωριό. Είμαστε στον τόπο μας, εκεί που μεγαλώσαμε, εκεί που περάσαμε τις διακοπές μας σαν παιδιά εγώ και η Κατερίνα. Η γιαγιά μου τώρα είναι πάρα πολύ χαρούμενη και χαιρόμαστε όλοι που βλέπουμε την κολώνα του σπιτιού μας τόσο χαρούμενη», είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να κάνω και κάτι στο χωριό, γι’ αυτό αποφάσισα να καλλιεργήσω ρίγανη. Στο χωριό μας αντιμετωπίζανε, όπως όταν ήμασταν μικροί και όπως αντιμετώπιζαν τον πατέρα μας πριν γίνει ο Γιάννης Πλούταρχος, έτσι μας αντιμετωπίζουν και τώρα».

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε ότι η ιδέα ήταν δική του για την καλλιέργεια. «Η ιδέα για τη ρίγανη ήταν δική μου. Ήταν ο ξάδελφος και ο θείος μου εκεί που το έκαναν επάγγελμα και επειδή με ενδιέφερε, έπεισα τον πατέρα μου και το κάνουμε μαζί πιο πολύ για να έχουμε μια επαφή με τον τόπο και τις ρίζες μας. Από παιδάκι μου άρεσε πολύ η επαφή με τη φύση», είπε.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Το πλοίο «Handala» πλησιάζει στη Γάζα, ελπίζοντας να σπάσει τον αποκλεισμό και να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια

Το φιλοπαλαιστινιακό κίνημα «Στόλος για την Ελευθερία» έκανε γνωστό σήμερα ότι το νέο πλοίο του που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας πλησιάζει στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή (27/7) σε 11 Περιφέρειες της Ελλάδας – Οι περιοχές σε συναγερμό

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο Κυριακή 27 Ιουλίου σε 11 Περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υπ. Εργασίας: Σε ποιες περιοχές καθίσταται υποχρεωτική η παύση εργασιών αύριο Κυριακή λόγω καύσωνα

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα την Κυριακή 27 Ιουλίου 2025 ορίζει εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα – Ενημέρωση Πυροσβεστικής: Χωρίς ενεργό μέτωπο στη Δροσοπηγή Αττικής – Το ίδιο δύσκολη αναμένεται και η Κυριακή

«Η πυρκαγιά στη Δροσοπηγή Αττικής είναι χωρίς ενεργό μέτωπο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν αρκετές ενεργές εστίες», γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >