AD

Μαρίνα Σάττι: «Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω διακοπές για 20 ημέρες»

 

Με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες στα νησιά του Ιουνίου, η δημοφιλής καλλιτέχνις Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην Αγγελική Σπυροπούλου και στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV.

Η Σάττι, γνωστή για το πάθος και την αφοσίωσή της στη μουσική, μίλησε για τα καλλιτεχνικά της σχέδια αλλά και για την ανάγκη της να κάνει μια παύση από τις πολλαπλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στη συνέντευξή της, η καλλιτέχνις εξομολογήθηκε πώς διαχειρίζεται το άγχος πριν τις παραστάσεις. «Πολύ συχνά έχω άγχος. Αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στη σκηνή, μέχρι να έρθω σε επαφή με τον κόσμο νιώθω αυτή την ενέργεια, γιατί αναπτύσσεται επικοινωνία», ανέφερε, υπογραμμίζοντας τη μοναδική σύνδεση που αισθάνεται με το κοινό της.

Μιλώντας για την καθημερινότητά της, η Μαρίνα Σάττι τόνισε την απόλυτη αφοσίωσή της στη μουσική: «Πιστεύω πως οτιδήποτε κάνω αφοσιώνομαι. δεν ασχολούμαι και με κάτι άλλο όλη την ημέρα, εκτός από τη μουσική». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που προγραμματίζει διακοπές για 20 ημέρες, εν μέσω των συναυλιών της.

«Πραγματικά πρώτη φορά. Ενδιάμεσα έχουμε και συναυλίες, αλλά εντάξει σιγά σιγά προσπαθώ να φτιάξω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου», συμπλήρωσε, δίνοντας έμφαση στην προσπάθειά της να ισορροπήσει μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Εκτός από τα καλλιτεχνικά της σχέδια, η Σάττι άνοιξε και ένα παράθυρο στην καθημερινότητά της, μιλώντας με χιούμορ για τις μαγειρικές της περιπέτειες: «Έχω μαγειρέψει κιόλας δυο μέρες, οι φακές καλά πήγαν, αλλά το φιλέτο ας μη το συζητήσουμε».

Η Μαρίνα Σάττι, με τη χαρακτηριστική της αυθεντικότητα και αμεσότητα, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με το πολυδιάστατο έργο της να συνεχίζει να εμπνέει και να συγκινεί το κοινό της.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τα βασικά πλεονεκτήματα του ορίου ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα στο κέντρο των πόλεων

Μέχρι σήμερα, όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις υιοθετούν το όριο ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα. Αρκετές μελέτες που έγιναν για τις πόλεις των Βρυξελλών, του Παρισιού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Βαλτινός: «Έχω συγχωρέσει πολλούς ανθρώπους και από το στενό μου περιβάλλον γιατί κατάλαβα την ανεπάρκειά τους»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και στην Αθηναΐδα Νεγκα. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για τη συγχώρεση, την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τέμπη: Σήμερα η δίκη για τα βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση που αφορά στα βίντεο της φόρτωσης εμπορικής αμαξοστοιχίας για τα Τέμπη. Η δίκη είχε αναβληθεί μετά από αίτημα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω νιώσει πως δεν με εκτίμησαν πραγματικά σε συνεργασία»

Στο πρωινό της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν της στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια επηρεάστηκε από τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ινδονησία: Νέα έκρηξη ηφαιστείου στη νήσο Φλόρες – Tέφρα σε ύψος 10 χιλιομέτρων

Το ηφαίστειο Λεουοτόμπι Λάκι-Λάκι, στη νήσο Φλόρες, στο ανατολικό τμήμα της Ινδονησίας, έχει πλέον εισέλθει ξανά σε φάση εκρηκτικής δραστηριότητας, καθώς σημειώθηκαν επανειλημμένες εκρήξεις από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Συγχώρησα τους γονείς μου για την κακοποίηση που είχα δεχτεί, ζήτησα συγγνώμη γιατί πλέον έφτασα στα 50»

Η Γιούλη Τσαγκαράκη βρέθηκε στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός, που υποδύεται με τεράστια επιτυχία τη θεία Σταματίνα στη σειρά του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >