AD

Συνελήφθη 38χρονος που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό υπαλλήλου καθαριότητας πριν δύο μήνες στην Αθήνα

Βραδινές ώρες της Τετάρτης 6 Αυγούστου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 38χρονο αλλοδαπό στον Άγιο Παντελεήμονα, κατά του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και βία κατά υπαλλήλων κατά συναυτουργία.

Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη συνέβη το βράδυ της 7ης Ιουνίου, στην οδό Νιόβης, κοντά στην πλατεία Αμερικής. Ο 38χρονος, μαζί με συνεργούς του, κατέβηκαν από όχημα και επιτέθηκαν σε υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, προκαλώντας του τραυματισμό, πριν διαφύγουν από την περιοχή. Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 38χρονο ως συμμετέχοντα στο επεισόδιο μέσω συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριακών δεδομένων και στοιχείων στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα.

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του υπόπτου. Κατά την επιχείρηση της σύλληψης, ο 38χρονος εντοπίστηκε από πεποιλούντες αστυνομικούς στον Άγιο Παντελεήμονα. Όταν κλήθηκε για έλεγχο, προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές δηλώνοντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και ecstasy.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα, όπου επιβεβαιώθηκε μέσω διασταύρωσης στοιχείων από βάση δεδομένων ότι ήταν ανάμεσα στους δράστες του ξυλοδαρμού. Τέλος, ο συλληφθείς παρουσιάστηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα για την περαιτέρω δικαστική διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ακραίος ο κίνδυνος αύριο για τις Περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας – Δείτε χάρτη

Το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Κυριακή 10

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων: Ο Άρειος Πάγος παρεμβαίνει σε ζητήματα λειτουργίας της δικαιοσύνης

Αντιδρούν οι δικηγορικοί σύλλογοι στο θέμα που είχε ανοίξει με ανακοίνωση του Αρείου Πάγου και αναφέρονταν στην παράδοση των συσκευών κινητής τηλεφωνίας κατά την είσοδο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τηλεφωνικές απάτες στη Λέρο: Προσποιούνται το λογιστήριο του Δήμου και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Λέρου η ύπαρξη νέας τηλεφωνικής απάτης, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτήδειοι υποκρίνονται ότι επικοινωνούν από το λογιστήριο του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Αδριανό Λασιθίου – Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Αδριανού Λασιθίου, νοτίως της Νεάπολης, στην Κρήτη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σαμοθράκη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στους Άνω Καρυώτες – Ήχησε το “112” για ετοιμότητα

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Καρυώτες της Σαμοθράκης γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 9

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >