AD

Σε 32χρονο αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λακκόπετρας στη Δυτική Αχαΐα

Η σορός που εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα (11/8) στη θαλάσσια περιοχή της Λακκόπετρας στη Δυτική Αχαΐα, φέρεται να ανήκει σε 32χρονο αλλοδαπό και όχι στον 36 Γάλλο που αγνοείται από 2 Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το pelop.gr, η σορός, που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών, ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 30-40 ετών. Παρελήφθη και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Τα αποτελέσματα της αναμένεται να «φωτίσουν» τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου. Εάν, δηλαδή, ο άνδρας που έφερε μόνο το εσώρουχό του, πνίγηκε ή κατέληξε πριν την πτώση του στο νερό.

Και ενώ οι έρευνες των Αρχών για την ταυτοποίηση του συγκεκριμένου άνδρα βρίσκονται σ’ εξέλιξη αποκλείστηκε, το αρχικό σενάριο που ήθελε να πρόκειται για 36χρονο Γάλλο επιβάτη πλοίου, ο οποίος αγνοείται από τις αρχές του μήνα, όταν τα ίχνη του χάθηκαν εν πλω την ώρα που ταξίδευε για την Ιταλία.

Από την έρευνα των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους το Λιμενικό και η Αστυνομία, όπως η φωτογραφία του διαβατηρίου του, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, δεν προέκυψε ταύτιση με τον 36χρονο αγνοούμενο. Δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας ή στην ευρύτερη περιφέρεια.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση Τρίτη (12/8), του Λιμενικού η σορός που αναγνωρίστηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, ανήκει σε 32χρονο αλλοδαπό.

Υπενθυμίζεται πως βραδινές ώρες του Σαββάτου (2/8) ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές Πάτρας, Μεσολογγίου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού για περιστατικό πιθανής πτώσης ενός 36χρονου Γάλλου του πλοίου «ΑΚΚΑ», σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάτρας και Κέρκυρας.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάτρας για Ηγουμενίτσα-Βενετία. Οι εκτεταμένες έρευνες σε θάλασσα και ξηρά με τη συμμετοχή αεροσκάφους αποδείχθηκαν μάταιες.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δήμος Σαρωνικού: Επτά μέτρα για ανακούφιση των πυρόπληκτων – Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Την υιοθέτηση επτά άμεσων μέτρων στήριξης για τους πληγέντες, αποφάσισε ομόφωνα το το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δέσμη μέτρων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ποινές σε δύο άνδρες για ηχορύπανση στο Αλιβέρι Βόλου – Δήμευση ηχοσυστημάτων

Δύο άνδρες Ρομά στο Αλιβέρι Βόλου καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε πέντε μήνες φυλάκιση, μετατρεπόμενη σε χρηματική ποινή των 10 ευρώ ημερησίως, για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοφία Σεϊρλή: Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά το φθινόπωρο στην ΕΡΤ – Η τραγική ειρωνεία στο σενάριο

Ο Γιώργος Γκικαπέππας, γνωστός σκηνοθέτης, εργάζεται πάνω στη νέα του μίνι σειρά «Αύριο» που πρόκειται να παρουσιαστεί από την ΕΡΤ. Η σειρά, πρώτη του είδους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα: Πύρινη κόλαση σε Αχαΐα, Χίο, Ζάκυνθο και δεκάδες μέτωπα σε όλη τη χώρα – LIVE

Αγώνα στα πύρινα μέτωπα με εχθρό τους ισχυρούς βοριάδες δίνουν σε Πάτρα, Ζάκυνθο, Χίο, Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και Γυμνότοπο Πρέβεζας οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μπαράζ μηνυμάτων από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα – Χίος: Καρέ καρέ ο απεγκλωβισμός δεκάδων πολιτών από τις παραλίες Λημνιά και Αγία Μαρκέλλα

Σε 56 ανέρχονται τα άτομα που έχουν απεγκλωβιστεί από τις παραλίες Λημνιά και Αγία Μαρκέλλα με πλωτά σκάφη του λιμενικού και ιδιωτών εξαιτίας της πυρκαγιάς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα: Δραματική νύχτα – Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων από την Κάτω Αχαΐα

Αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει επιχείρηση απομάκρυνσης για τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αχαΐα. Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας λειτουργεί ειδική πλατφόρμα επικουρικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >