AD

Συγκλονίζει η Θάλεια Ματίκα: «Πέρασα έναν τεράστιο Γολγοθά, ο οποίος μου έχει αφήσει κατάλοιπα μέχρι σήμερα»

ε μια εκ βαθέων διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Αργύρη Ζαννιά στο YouTube, η Θάλεια Ματίκα μίλησε ανοιχτά για δύο κομβικές στιγμές της ζωής της που την έχουν σημαδέψει συναισθηματικά.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια και σύζυγος του Τάσου Ιορδανίδη αποκάλυψε πτυχές των προσωπικών της δοκιμασιών, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στην ανθρώπινη πλευρά της.

Συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε σε δύο δραματικές περιόδους. «Τα έχω βρει αρκετές φορές σκούρα στη ζωή μου. Νομίζω ότι δυο πολύ κομβικά σημεία, πολύ σοκαριστικά για μένα, ήταν ότι 20 μέρες πριν γεννήσω τον γιο μου, το πρώτο μου παιδί, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι ο μπαμπάς του συζύγου μου, του Τάσου», σημείωσε χαρακτηριστικά. Η κατάσταση αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ταυτόχρονα έπρεπε να προετοιμαστεί για τη γέννηση του παιδιού της, ενώ η οικογένειά της βρισκόταν στα νοσοκομεία. Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κατά την περίοδο αυτή, συνέτρεξε στη βοήθεια ψυχιάτρου, ο οποίος της προσέφερε πολύτιμες συμβουλές. Μια δεύτερη δοκιμασία ήρθε όταν η μητέρα της αντιμετώπισε σοβαρή ασθένεια. «Εκεί πέρασα έναν τεράστιο Γολγοθά, ο οποίος μου έχει αφήσει κατάλοιπα μέχρι σήμερα», εκμυστηρεύεται η ίδια, υπογραμμίζοντας τις ψυχολογικές συνέπειες που παραμένουν ενεργές.

Επιπλέον, η Θάλεια Ματίκα μοιράστηκε μια σοφή φράση που της είπε ο ψυχίατρός της κατά τη διάρκεια αυτών των δυσκολιών: «Άκου να δεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, λίγοι και τυχεροί, που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Εμείς οι υπόλοιποι το βλέπουμε μισοάδειο. Αυτό αλλάζει είτε με φαρμακευτική αγωγή είτε θα μάθετε σιγά σιγά να ζείτε μαζί του».

Η απλότητα και η σοφία της συμβουλής αυτής προσφέρουν στην ηθοποιό έναν διαρκή πυλώνα δύναμης και αντιμετώπισης κάθε νέας πρόκλησης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Απαγόρευση συνάθροισης Παλαιστινίων στο Σύνταγμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ

Ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η απαγόρευση πραγματοποίησης δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την Πέμπτη 16-10-2025 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη των συλλογικοτήτων «Gather for Gaza» &

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σ. Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταφεύγει στα ψέματα και στην παραπλάνηση και για την εξωτερική πολιτική

Απάντηση στις θέσεις του πρωθυπουργού για την Εξωτερική Πολιτική αλλά και στις επιθέσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανδρουλάκης: Όταν το ΥΠΕΞ, το υπ. Άμυνας και το Μαξίμου λένε και κάνουν άλλα, τότε κάνεις ανασχηματισμό – Δεν ανέχεσαι κάτι που βλάπτει τη χώρα

Απαντήσεις σε τέσσερα ερωτήματα ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον Κ. Μητσοτάκη στη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή. Αφού σχολίασε την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρινάκης: Κανένας δεν θα επιτρέπεται να αλλοιώνει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μετά την ψήφιση της τροπολογίας

Σαφές μήνυμα για την εφαρμογή της τροπολογίας που θα προστατεύει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έστειλε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >