AD

Σοκαρισμένη η Νεσχάν Μουλαζίμ: «Φοβήθηκα για το μωρό μου, φρίκαρα»

“Είναι τραγικό όλο αυτό. Υποτίθεται είμαστε σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας”.

Την αγανάκτησή της εξέφρασε η Νεσχάν Μουλαζίμ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. H επιχειρηματίας, που σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όπως έχει αποκαλύψει, κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο λόγω ενός προβλήματος οστεοπόρωσης που αντιμετωπίζει. Το ότι είναι αναγκασμένη όμως να κινείται με αμαξίδιο την έκανε να αντιληφθεί πόσο δύσκολη είναι η μετακίνηση με αμαξίδιο ή καρότσι μωρού στην Αθήνα.

«Καλημέρα! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη γιατί καίγεται η Ελλάδα, καίγεται και η Τουρκία. Δεν έχει μείνει δάσος, δεν έχει μείνει ανάσα, δεν έχει μείνει τίποτα. Είναι τραγικό όλο αυτό που ζούμε αλλά ο λόγος που κάνω αυτό το βίντεο, είναι γιατί λόγω της οστεοπόρωσης που έχω λόγω της εγκυμοσύνης μου, κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο.

Όλο αυτό το διάστημα που κινούμαι με αμαξίδιο, έχω πάθει σοκ που θεωρείται ότι είμαστε Ευρώπη, που θεωρούμαστε εξελιγμένοι και δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που έχω καταλάβει τώρα που κινούμαι με αμαξίδιο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν απόλυτο δίκιο για όλο αυτό το παράπονο που βγάζουν.

Όλο αυτό που ζουν είναι τραγικό. Οι ράμπες είναι κλειστές με παρκαρισμένα οχήματα, τα πεζοδρόμια είναι τραγικά για να μπορέσεις να κυκλοφορήσεις με αμαξίδιο. Ειλικρινά δε ξέρω πώς κυκλοφορείτε οι μαμάδες με τα καροτσάκια για τα παιδιά σας στα πεζοδρόμια. Δεν υπάρχει καμία υποδομή για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ούτε για τα μωρά.

Είναι τραγικό όλο αυτό. Υποτίθεται είμαστε σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας, στη Γλυφάδα, παρκάραμε και με το καροτσάκι θέλαμε να πάμε να ψωνίσουμε κάτι για την μπέμπα μας. Νόμιζα ότι πόνεσε η μέση μου, φοβήθηκα για το μωρό μου γιατί τρανταζόμουν τόσο πολύ. Δε μπορούσαμε να πάμε λίγο πιο πέρα. Φρίκαρα» ανέφερε στο βίντεό της η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σε βάρος εταιρείας και ιδιώτιδας για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπής, καθώς και σε βάρος αλλοδαπής εταιρείας, διαχειρίστριας ιστότοπου παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χριστίνα Παππά για την εγγονή της: «Δεν μου αρέσει να λέμε «σπάνια ασθένεια», μπερδεύονται έτσι τα πράγματα»

  “Είσαι ανήμπορος, ειδικά όταν πρόκειται για ένα βρέφος, για το εγγόνι σου. Όμως και εκεί, κράτησα την πίστη μου”. Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >