AD

Θρήνος στα Χανιά για τον 27χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του παραμονή Δεκαπενταύγουστου – Το παιχνίδι της μοίρας

Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου σήμερα κι αντί να΄ναι μέρα γιορτής,  είναι μέρα θρήνου.

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και την χώρα γενικότερα.Ένας νέος άνθρωπος, ένα νέο παληκάρι έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον άδικο τρόπο. Ο 27χρονος Γιώργος Κυριακός οδηγώντας ένα Citroen C2 βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Ο Γιώργος κινούνταν με κατεύθυνση από Κίσσαμο προς Χανιά πηγαίνοντας να πάρει τους γονείς του από το λιμάνι της Σούδας. Οι γονείς του θα τον επισκέπτονταν σήμερα για να περάσουν μαζί τον Δεκαπενταύγουστο.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Λίγο πριν τις 6 το πρωί, στο ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη, για αδιευκρίνιστους λόγους, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος εξετράπη της πορείας του χτυπώντας στο στηθαίο με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εκσφενδονιστεί εκτός του οχήματος.

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο του 27χρονου με τις φωτογραφίες του οχήματος να κόβουν την ανάσα.  Τα τραύματά του ήταν βαριά. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρά το γεγονός ότι έσπευσαν στο σημείο άμεσα και παρά τις προσπάθειές τους να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν κι έτσι ο 27χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του πριν προλάβει να φτάσει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο άτυχος Γιώργος με καταγωγή από την Αττική, διέμενε στα Χανιά όπου και εργαζόταν εποχικά στον Ταυρωνίτη. Πιθανότατα την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: Zarpanews.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Σερβία: Επιθέσεις και συγκρούσεις σε Νόβι Σαντ και Βελιγράδι

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση χθες Πέμπτη σε γραφεία του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) στην πόλη Νόβι Σαντ της βόρειας Σερβίας, ενώ συγκρούστηκαν με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Χριστίνα Βραχάλη και επίσημα στην ΕΡΤ: «22 χρόνια μετά, επιστρέφω εκεί από όπου ξεκίνησα»

“Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη, άπειρη ευγνωμοσύνη” δηλώνει η Χριστίνα Βραχάλη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ινδία: Τουλάχιστον 56 νεκροί εξαιτίας των πλημμυρών και τον κατολισθήσεων στο Κασμίρ

Τουλάχιστον 56 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν χθες Πέμπτη σε ένα χωριό των Ιμαλαΐων στο ινδικό Κασμίρ, σύμφωνα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >